Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
������ - ������������ ��������������
[26-10-13]
Προπονήσεις Ρολλερσκι (στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κάθε Σάββατο 10:30πμ)

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι προπονήσεις επί ξηρού ,των προαγωνιστικών τμημάτων Σκι Αντοχής του Ε.Ο.Σ Βόλου .Το Σκι Αντοχής είναι ενα πολύ όμορφο Χειμερινό-Ολυμπιακό άθλημα και αξίζει να ασχοληθείται με αυτό.
Οι προπονήσεις πριν από τα χιόνια γίνονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κάθε Σάββατο 10:30πμ με Ρολλερσκι και ασκήσεις φυσικής κατάστασης .

Με το πρώτο χιόνι η προπόνηση γίνεται στο Χ.Κ Πηλίου , κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ η μεταφορά γίνεται με λεωφορείο τουριστικών γραφείων. Η προπόνηση στο βουνό γίνεται δίπλα σε ιδιόκτητο κτίσμα με θέρμανση για το διάλλειμα . Στο τέλος της περιόδου συμμετέχουν σε αγώνα - γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος μας με έπαθλα για όλα τα παιδιά.

Ακόμη διοργανώνεται αγώνας προαγωνιστικής κατηγορίας και από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας . Ο σύλλογος διαθέτει ένα αξιόλογο αριθμό εξοπλισμού (σκι, ρόλλερ, μπότες κτλ.) για τους αθλητές.

Τέλος τα παιδιά , άνω των 11 ετών, που επιθυμούν μπαίνουν στην αγωνιστική ομάδα συμμετέχοντας σε επίσημους αγώνες Σκι Αντοχής και Ρολλερσκί .

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα , έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και πρωταθλητές ακόμα και σε Παγκόσμιους , Διεθνείς και Ολυμπιακούς αγώνες με σημαντικές επιτυχίες .Και όλα αυτά χάρη στη στήριξη επαγγελματιών προπονητών , όλοι παλαιοί αθλητές - πρωταθλητές πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και εγγραφές απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα : Μυτιλιός Σταύρος 6980010290, Γαλανός Ανδρέας 6977351272 , Κυριαζής Κώστας 6994583137 .Η ιστοσελίδα μας είναι www.eosvolos.gr και η σελίδα μας www.facebook.com/eosvolos


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by