Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
������ - ������������ ������
[20-11-19]
Ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Αγωνιστικό ξεκίνημα της σεζόν για δύο χιονοδρόμους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου , τον Ασβεστά Δημήτριο και την Καλτσογιάννη Μαρία Νικολετα , που συμμετείχαν σε διεθνείς αγώνες Αλπικού σκι στην Ιταλία και την Αυστρία .Οι αθλητές μας , που φέτος βρίσκονται για πρώτη χρονιά στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα , επιδιώκουν την απόκτηση διεθνούς βαθμολογίας (βαθμοί FIS) , προκειμένου να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2020 στη Λωζάνη της Ελβετίας .

Οι χιονοδρόμοι μας , συμμετείχαν από 12 έως 16 Νοεμβρίου σε αγώνες στη Solda της Ιταλίας καθώς και στο Pass Thurn της Αυστρίας και είχαν ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην διεκδίκηση μιας θέσης στη μεγάλη διοργάνωση του Ιανουαρίου . Στη συνέχεια θα συμμετέχουν με κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας σε περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό προκειμένου να προκριθούν μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου που τελειώνει η προθεσμία .

Ακόμη από τις 17 Νοεμβρίου, βρίσκεται στην Αυστρία και η αθλήτρια μας Μένια Τσιόβολου , η οποία προετοιμάζεται σε χιόνι σε προπονητικό καμπ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας όπου αθλητές από όλο τον κόσμο προετοιμάζονται μαζί . Η Μένια θα παραμείνει στην Αυστρία για ένα μήνα περίπου .

Το ΔΣ και η Τεχνική επιτροπή εύχεται στους αθλητές μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο που θα τους φέρει κοντά στους αγωνιστικούς τους στόχους .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by