Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
������ - ����������������������
[11-02-20]
Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στη Χιονοσανίδα ο Ζαρκάδας

Με τριμελή αποστολή συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020 . Οι αθλητές Γουλιανός Ευάγγελος , Ζαρκάδας Αναστάσιος και Πάυλος Δήμος συμμετείχαν σε 2 αγωνίσματα . Τη τεχνική κατάβαση και τη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση Χιονοσανίδας , με τον Αναστάσιο Ζαρκάδα να φέρνει ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στο σύλλογο .

Το Σάββατο 8/2 πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης . Ο Ζαρκάδας Αναστάσιος κατέλαβε την 3η θέση ενώ ο Γουλιανός Ευάγγελος την 5η θέση στο Πανελλήνιο . Οι αγώνες ήταν παράλληλα και διεθνείς με τους αθλητές μας να λαμβάνουν την 6η και 9η θέση αντίστοιχα στην κατάταξη του διεθνή αγώνα.

Την επόμενη ημέρα , Κυριακή 9/2 , στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Ζαρκάδας Αναστάσιος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο και μια 5η θεση στον διεθνή αγώνα . Ο Πάυλος Δήμος κατέκτησε την 6η θέση στο πανελλήνιο και την 14η στον διεθνή , ενώ ο Γουλιανός Ευάγγελος δεν τερμάτισε .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by