Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
������ - ������������ ������
[20-02-20]
Σε αγώνες στη Κροατία συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου

O ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020 σε διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων Αλπικου σκι ,στην Κροατία και την πόλη του Ζάγκρεπ . με προπονήτρια την Κοκκίνη Αναστασία . Στην αποστολή συμμετείχαν : Βουγιούκας Απόστολος , Δημητρώφ Ευρυδίκη , Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία, Μακρυγιαννη Δήμητρα , Παπαδιώτης Ορέστης και Παπακριβος Βασίλης . Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης .

Στις 18 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης είχαμε την 9 η θέση από τον Βουγίουκα Απόστολο στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14) και την 22 η θέση της Καλτσογιάννη Ρεγγίνας – Ελευθερίας στην κατηγορία Κορασίδων (U16) . Οι υπόλοιποι αθλητές σ’ αυτό το αγώνισμα δε κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή .

Στις 19 Φεβρουαρίου στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση , ο Βουγιούκας Απόστολος τερμάτισε 23 ος και ο Παπαδιότης Ορέστης 33 ος στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14) , ενώ ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 40 ος στην κατηγορία Παίδων (U16) . Τέλος είχαμε την 21 η θέση της Καλτσογιάννη Ρεγγίνας – Ελευθερίας , την 37 η θέση της Μακρυγιάννη Δήμητρας στη κατηγορία κορασίδων (U16) , ενώ η Δημητρώφ Ευρυδίκη δεν τερμάτισε .

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια πολύ σημαντική αθλητική εμπειρία για αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών μας και τους προετοιμάζουν για τη μελλοντική αθλητική τους πορεία στη χιονοδρομία . Το ΔΣ και η τεχνική επιτροπή συγχαίρει όλους τους αθλητές και την προπονήτρια τους .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by