Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[26-10-12]
07/09/2004 Στον ΕΟΣ Βόλου η Σοφία Μυστριώτη

ΣΤΟΝ Ε.Ο.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΜΥΣΤΡΙΩΤΗ

Σημαντική ενίσχυση επήλθε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και δη στο προπονητικό μας δυναμικό .Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος για διαρκή άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου και την παραμονή του στην κορυφή της Ελλάδος σε ότι αφορά τα δρώμενα των αγωνισμάτων της χιονοδρομίας ,ενέταξε στο δυναμικό του ένα αρκετά σημαντικό πρόσωπο με βάση τα δεδομένα της ελληνικής χιονοδρομίας , την Σοφία Μυστριώτη .
Η Σοφία είναι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη χιονοδρομία, αποτέλεσε στο παρελθόν μία από τις σημαντικότερες ελληνίδες αθλήτριες στο αγώνισμα των καταβάσεων , καθώς επί σειρά ετών διετέλεσε πρωταθλήτρια Ελλάδος , με συμμετοχές σε χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες και αρκετές σημαντικές διεθνείς διακρίσεις . Τα τελευταία χρόνια ήταν ομοσπονδιακή προπονήτρια στην εθνική ομάδα καταβάσεων Γυναικών.

Στα επαγγελματικά πλαίσια πάνω στα οποία στηρίζεται όλη η δουλειά που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο , πραγματοποιήθηκε και φέτος ( όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια ) , προετοιμασία μερίδας αθλητών μας στο χιονοδρομικό κέντρο Val Senales των Ιταλικών ʼλπεων . Οι συνθήκες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που διήρκεσε από 3- 20 Αυγούστου ήταν άριστες όπως και η ποιότητα του χιονιού . Οι αθλητές επέστρεψαν έχοντας αποκομίσει πάρα πολλές και σημαντικές εμπειρίες που αναμένεται να τις χρησιμοποιήσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο που σε λίγο καιρό αρχίζει . Την ομάδα συνόδευε ο προπονητής μας Κώστας Παπακρίβος και η προπονήτρια Ιωάννα Μήλιου .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by