Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[26-10-12]
01/04/2009 Πρωτιές για αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Τις πρώτες θέσεις πήραν οι μικροί αθλητές του ΕΟΣ στο κριτήριο προαγωνιστικής ηλικίας στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, που έγινε στο Χ.Κ. Παρνασσού το περασμένο σαββατοκύριακο.


Στο τέλος της χειμερινής περιόδου και στα τελευταία χιόνια οι μικροί του ΕΟΣ κατέπληξαν παίρνοντας τα παρακάτω αποτελέσματα :

Στα κορίτσια η Μαρία Ευαγγελοπούλου πήρε την 1η θέση και η Κατερίνα Καμπέρη την 6η,

ενώ στα αγόρια ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου τερμάτισε 2ος, ο Αγησίλαος Μακρυγιάννης 3ος ο Δημήτρης Κουφόπουλος 8ος και ο Σπύρος Βαρακλιώτης 17ος.

Τα παιδιά αυτά αποτελούν τη νέα φουρνιά αθλητών του Συλλόγου και από την επόμενη σεζόν θα συμμετέχουν σε όλο το εθνικό πρωτάθλημα χιονοδρομίας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στην προπονήτρια τους Ιωάννα Μήλιου για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους.
Την ομάδα συνόδευσε στον Παρνασσό το μέλος του Δ/Σ Απόστολος Σουλδάτος.

Πραγματοποιήθηκε επίσης στο Καρπενήσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων 1 - Κορασίδων 1. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 7 αθλητές και τα αποτελέσματά τους κρίνονται ικανοποιητικά αν λάβουμε υπόψη τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο βουνό. Ειδικότερα στη τεχνική κατάβαση ο Θανάσης Αλεξόπουλος τερμάτισε 8ος και ο Γιάννης Καραδήμος 47ος.
Στις κορασίδες η Μαρία Παχύ πήρε την 8η θέση, η Ξένια Καμπέρη την 16η, η Κατερίνα Γληγόρη την 19η και η Μαρία Στρουμπούλη την 23η.

Στην Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση στα κορίτσια η Μαρία Παχύ ήταν 10η, η Μαρία Στρουμπούλη 25η, η Κατερία Γληγόρη 26η και η Ξένια Καμπέρη 27η . Στα αγόρια ο Θανάσης Αλεξόπουλος τερμάτισε 15ος, ο Γιάννης Καραδήμος 37ος και ο Κώστας Στρουμπούλης 41ος.


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by