Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[22-02-13]
Επιτυχημένη παρουσία του ΕΟΣ Βόλου στις Σέρρες

Στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά Σερρών συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον ΕΟΣ Βόλου για τους αγώνες των κατηγοριών Π1 και Κ1 Αλπικού Σκι στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση και στην τεχνική κατάβαση

Το Σάββατο διεξήχθη ο δεύτερος πανελλήνιος προκριματικός αγώνας παίδων και κορασίδων στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση με τον Σ. Τσιόβολο να τερματίζει πρώτος στον πρώτο αγώνα σε σύνολο 43 συνολικά αθλητών στους παίδες.Πολύ καλά πλασαρίσματα είχαμε όμως και από Σ.Θεοφανίδη, Κ.Κλαψόπουλο και Δ. Μητρίτσα.
Στον δεύτερο αγώνα οι αθλητές μας τερμάτισαν με την ίδια σειρά ενώ στην κατάταξη προστέθηκε και το όνομα του Δ. Ποδάρα που στάθηκε άτυχος στον πρώτο αγώνα.Στις κορασίδες στον πρώτο αγώνα οι Σ. Αναγνωστάκη,Δ. Καυκά και Ο.Καταρτζή πλασαρίστηκαν στην δεκάδα με τις Γ.Δημητροφ,Φ.Ευσταθίου,Μ.Αγιώτη,Ε.Γιωτάκου,Ε.Σουλδάτου και Κ.Κορόλη να μένουν λίγο έξω από αυτή.Στον δεύτερο αγώνα η Ο.Οικονόμου ήταν η ταχύτερη αθλήτρια του συλλόγου μας ρεφάροντας με τον καλύτερο τρόπο την ατυχία του πρώτου αγώνα ενώ στην δεκάδα ήταν και οι Δ. Καυκά,Ο.Καταρτζή και Μ.Αγιώτη.Λίγο πιο πίσω τερμάτισαν οι Γ.Δημητροφ,Σ. Αναγνωστάκη,Φ.Ευσταθίου, Κ.Κορόλη Ε.Γιωτάκου,Ε.Σουλδάτου και Κ,Καραμπάση.

Την Κυριακή ήταν η σειρά του δεύτερου πανελλήνιου προς κριματικού αγώνα παίδων και κορασίδων για την τεχνική κατάβαση.Στους παίδες ο Σ.Θεοφανίδη ήταν ένατος με τους  Κ.Κλαψόπουλο,Δ. Μητρίτσα και Δ. Ποδάρα να ακολουθούν.Μεγάλος άτυχος της ημέρας δικαιούται να χαρακτηριστεί ο Σ.Τσιόβολος ο οποίος ενώ έβλεπε βάθρο αποκλείστηκε επειδή έχασε μια πύλη.Στις κορασίδες η δεκάδα βάφτηκε με τα χρώματα του ΕΟΣ Βόλου αφού ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε αθλήτριες μας πλασαρίστηκαν μέσα σε αυτή.Πιο συγκεκριμένα η Ο.Καταρτζή ήταν τέταρτη με τις Σ. Αναγνωστάκη,Ε.Γιωτάκου,Ο.Οικονόμου και Κ.Κορόλη να την ακολουθούν.Μια ανάσα έξω από την δεκάδα έμειναν οι Φ.Ευσταθίου,Ε.Σουλδάτου,Γ.Δημητροφ και Κ,Καραμπάση..Στις άτυχες αναμφίβολα συγκαταλέγονται οι Δ.Καυκά και Μ.Αγιώτη με την πρώτη να χάνει μια πύλη και να αποκλείεται και την δεύτερη να μην ολοκληρώνει την προσπάθεια της
Λόγο του τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.


Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή του συλλόγου μας-που συμμετείχε με τους περισσότερους αθλητές από τα δεκαεφτά σωματεία που έδωσαν το παρών, συνόδεψαν ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Κλαψόπουλος και οι προπονητές Φρόσω Κοκολιού και Αλέξανδρος Τσακνάκης.
Διαιτητής του αγώνα  Μήλιος Ηλ.

Επόμενη στάση αυτό το Σαββατοκύριακο το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στην Φλώρινα.

Ε.Ο.Σ. Βόλου


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by