Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[14-02-14]
Αποτελέσματα 2ου κυπέλλου Ελλάδος (Φτερόλακκα 1-2/2/14)

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στο 2ο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη στη Φτερόλακκα Παρνασσού στις αρχές Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα στην κατηγορία Π2 στη γιγαντιαία κατάβαση ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου ήταν δεύτερος, ενώ ακολούθησαν οι Μακρυγιάννης, Κλαψόπουλος, Μητρίτσας και Κουφόπουλος στις θέσεις 6,7,10 και 12. Την επομένη στο σλάλομ ο Παπαπαναγιώτου κατέκτησε την πρώτη θέση, με τους Μακρυγιάννη, Κουφόπουλο, Κλαψόπουλο και Μητρίτσα στη σειρά να καταλαμβάνουν τις θέσεις 7-10.

Στην Κ2 η Ευαγγελοπούλου ήταν δεύτερη και τις δύο μέρες. Η  Γιωτάκου τερμάτισε 10η στο σλάλομ, με την Οικονόμου να ακολουθεί και τη Δήμητρα  Καυκά 13η. Στη γιγαντιαία κατάβαση  οι Καυκά και Οικονόμου τερμάτισαν 8η και 9η αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Π1-Κ1 λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν έγινε ο αγώνας του σλάλομ.  Στη γιγαντιαία κατάβαση, στους παίδες ο Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου ήταν τρίτος και ο Γουτζούλιας δέκατος. Στις κορασίδες είχαμε την Καταρτζή 2η, Τσιοβόλου 3η, Μαρία Καυκά 4η και ακολούθησαν οι Αναγνωστάκη, Δημητρόφ και Καραμπάση στις θέσεις 6-8 και οι Καλαμποκά και Σουλδάτου στις θέσεις 11-12. 


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by