Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[07-02-19]
Κόστιτς στο Παγκόσμιο , Τσιόβολου στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ

Δύο αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και θα συμμετέχουν τις επόμενες ημέρες σε δυο μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Πρόκειται για τη Σιλουανή Κόστιτς , η οποία μαζί με άλλους εννιά αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας , θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών Αλπικού σκι που διεξάγεται στο Are της Σουηδίας . Η αποστολή αναχωρεί στις 09 Φεβρουαρίου και η αθλήτρια θα συμμετέχει στα αγωνίσματα της τεχνικής και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Επίσης η Μένια Τσιόβολου αναχωρεί κι αυτή στις 09/02 για το Σεράγεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για το 14ο Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων , που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ για νέους 14-18 ετών. Στην αποστολή συμμετέχουν άλλοι 10 αθλητές από τη χώρα μας . Θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα της τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης του Αλπικού σκι .

Τις αθλήτριες προπονεί από τα πρώτα τους βήματα ο Τσακνάκης Αλέξανδρος , προπονητής του συλλόγου μας , ενώ οι αθλήτριες μας έφτασαν σε αυτό το επίπεδο μετά από θυσίες και προσπάθειες πολλών ετών .

Το ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους .
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by