Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[06-03-19]
Μετάλλια στον ΠαρνασσόΣτο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού συνεχίστηκε , το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου , η αγωνιστική δράση για το Αλπικό σκι και τον ΕΟΣ Βόλου , που συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδος στις κατηγορίες παίδων κορασίδων(Π2-Κ2) και μικρών παίδων-κορασίδων (Π1-Κ1) .Παράλληλα ο αγώνας ήταν και διεθνής . Συνολικά ο σύλλογος μας συμμετείχε με δεκατρείς αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε δεκατρία μετάλλια εκ των οποίων έξι χρυσά .

Αναλυτικά , την πρώτη ημέρα (Σάββατο 2/3) έγινε το αγώνισμα τις γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης , με τον Ασβεστά Δημήτρη να κατακτά την 1η θεση ενώ ο Κορολής Βασίλης δε κατάφερε να τερματίσει στην κατηγορία Παίδων . Στους μικρούς Παίδες ο Βουγιούκας Απόστολος ήταν 3ος , ο Παπακρίβος Βασίλης 4ος, ο Κλαψόπουλος Γιώργος 9ος και ο Γκοντουράς Βασίλης 19ος. Στις Κορασίδες η Δημητρώφ Ευριδίκη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο ενώ η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα δεν τερμάτισε . Τέλος στις μικρές Κορασίδες η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα Ελευθερία ήταν 3η , η Μακρυγιάννη Δήμητρα 5η ,η Ασβεστά Άννα 8η ενώ επίσης συμμετείχαν η Σκιαθίτη Ελένη και Παπακυρίτση Μαρία .

Την Κυριακή 3/3 πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης . Στους Παίδες ο Ασβεστάς Δημήτρης ήταν πάλι 1ος ενώ ο Κορολής Βασίλης δεν τερμάτισε . Στους μικρούς παίδες ο Βουγιούκας Απόστολος ήταν 2ος , ο Κλαψόπουλος Γιώργος 5ος , ο Παπακρίβος Βασίλης 10ος και ο Γκοντουράς Βασίλης 15ος . Στις κορασίδες η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα ήταν 1η και η Δημητρώφ Ευριδίκη 6η . Τέλος στις μικρές κορασίδες η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα Ελευθερία ηταν 1η , η Ασβεστά Άννα 5η , η Μακρυγιάννη Δήμητρα 6η , η Παπακυρίτση Μαρία 10η και η Σκιαθίτη Ελένη 15η .

Αξίζει να αναφερθουν και τα μετάλλια του διεθνή αγώνα . Έτσι ο Ασβεστάς Δημήτρης ήταν 1ος και τις δυο ημέρες στην κατάταξη του διεθνή , η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα και Καλτσογιάννη Ρεγγίνα Ελευθερία κατέλαβαν τη 2η θέση στην κατηγορία τους στην τεχνική κατάβαση του διεθνή και τέλος ο Βουγιούκας Απόστολος ήταν 3ος στην κατάταξη του διεθνή αγώνα τεχνικής κατάβασης.

Ο ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες , καθώς και τους προπονητές τους Παπακρίβο Κώστα και Τσακνάκη Αλέξανδρο , για την άξια εκπροσώπηση του συλλόγου σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by