Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[20-03-19]
Ξεχώρισε και στη Βίγλα ο ΕΟΣ Βόλου στους Π1-Κ1

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βίγλας-Πισοδερίου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας στα Αλπικά αγωνίσματα από 16 έως και 25 Μαρτίου για όλες τις κατηγορίες , με εξαίρεση τους παμπαίδες-παγκορασίδες. Το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των μικρών Παίδων-Κορασίδων (Π1-Κ1) . Ο ΕΟΣ Βόλου πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά .

Αναλυτικά , το Σάββατο στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Βουγιούκας Απόστολος κατέλαβε τη 2η θέση , ο Κλαψόπουλος Γιώργος και ο Παπακρίβος Βασίλης την 4η και 5η θέση αντίστοιχα ενώ ο Γκοντουράς Βασίλης την 21η θέση . Στις μικρές κορασίδες η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα Ελευθερία ήταν 1η , η Μακρυγιάννη Δήμητρα 5η , η Ασβεστά Άννα 7η , η Παπακυρίτση Μαρία 12η και τέλος η Σκιαθίτη Ελένη δεν τερμάτισε .

Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη το αγώνισμα του ατομικού παράλληλου . Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου ξεχώρισαν για άλλη μια φορά ,με τον Βουγιούκα Απόστολο , Παπακρίβο Βασίλη και Κλαψόπουλο Γιώργο να καταλαμβάνουν την 2η την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των μικρών Παίδων (Π1). Στις μικρές Κορασίδες (Κ1) , κατακτήσαμε ένα ασημένιο μετάλλιο από την Καλτσογιάννη Ρεγγίνα Ελευθερία και μια 8η θέση από τη Ασβεστά Άννα , ενώ οι Παπακυρίτση Μαρία και Μακρυγιάννη Δήμητρα συμμετείχαν στον προημιτελικό του αγωνίσματος .

Στη συνέχεια , το πρωί της Κυριακής , διεξήχθη το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και οι επιτυχίες για το σύλλογο μας συνεχίστηκαν . Ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 2ος , ο Βουγιούκας Απόστολος 4ος , ο Κλαψόπουλος Γιώργος 7ος και ο Γκοντουράς Βασίλης 24ος . Στα κορίτσια η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα Ελευθερία κατετάγη 2η , η Σκιαθίτη Ελένη 6η , η Μακρυγιάννη Δήμητρα 7η και η Παπακυρίτση Μαρία 11η .

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες , καθώς και στους προπονητές τους Παπακρίβο Κώστα και Τσακνάκη Αλέξανδρο , που ανεβάζουν το σύλλογο ψηλά , ένα σύλλογο που σε ένα χρόνο συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και επιτυχιών .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by