Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[21-01-20]
Ξεκίνημα για τους χιονοδρόμους του ΕΟΣ Βόλου

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ξεκίνησε φέτος το Εθνικό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας 2020 με το Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού σκι Παίδων και Κορασίδων , που πραγματοποιήθηκε 18 με 20 Ιανουαρίου 2020 . Παρών στη διοργάνωση και ο ΕΟΣ Βόλου με ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια .

Το Σαββατο 18/01 πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης των κατηγοριών Παίδων 2 και Κορασίδων 2 (Π2-Κ2) . Στην κατηγορία Π1 , ο αθλητής Παπακρίβος Βασίλης κατέλαβε την 2η θέση ενώ ο Κλαψόπουλος Γιώργος την 5η θεση . Στα κορίτσια η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία κατετάγη 4η , η Μακρυγιάννη Δήμητρα 6η και η Ασβεστά Άννα 12η , ενώ η Δημητρώφ Ευριδίκη δεν τερμάτισε .

Την Κυριακή 19/1 ήταν σειρά των Παίδων και Κορασίδων 1 (Π1-Κ1) να αγωνιστούν στην τεχνική κατάβαση . Ο Βουγιούκας Απόστολος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας Π1 , ενώ ο Παπαδιότης Ορέστης δεν τερμάτισε . Επίσης η Σκιαθίτη Ελένη ήταν 7η στα κορίτσια.

Την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και των κατηγοριών Π1-Κ1 αλλά και των Π2-Κ2 , όμως λόγω των καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μόνο των Π1-Κ1 . Στα αγόρια ο Βουγίουκας Απόστολος κέρδισε τον αγώνα και το χρυσό μετάλλιο , ενώ ο Παπαδιότης Ορέστης την 8η θέση . Τέλος στα κορίτσια η Σκιαθίτη Ελένη ήταν 7η .

Το ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές και τους εύχεται μια σπουδαία αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by