Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[21-03-21]
Ο ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ Επιστρέφει με χρυσά από τους Διεθνής Αγώνες & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι-Χ.Κ. Βασιλίτσας

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους!!!!!!!!!!! 6 Κύπελλα και 9 Μετάλλια για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις έκαναν οι αθλητές-τριες, με Μεγάλες Πρωταγωνίστριες στους αγώνες ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ ΜΕΝΙΑ & ΚΑΛΟΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΙΤΑ.

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και η Δημητρώφ και Ασβεστάς επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό και τεχνικό τους επίπεδο. Η επιστροφή του αθλητή μας Σταύρου Τσιόβολου μας χαροποίησε μετά από απουσία αρκετό καιρό, αλλά και τα αποτελέσματά του στους αγώνες.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, έπεσε η αυλαία του Εθνικού Πρωταθλήματος, για τις αγωνιστικές κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων- Νεανίδων, Από 26-28 Μαρτίου, διοργανώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Χιονοδρομίας (Π.Α.Χ) & Διεθνής (FIS) Η Αγώνες διεξήχθηκαν στην πίστα Ελιμεία. Με συμμετοχή περίπου 60 αθλητών Σε μία άριστη οργανωτικά διοργάνωση από τον ΧΟΣ Γρεβενών και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων.

Το πρώτο χρονικά slalom ήταν το ΠΑΧ και το δεύτερο η Διεθνής FIS Σύμφωνα με το πρόγραμμα την τρίτη ημέρα ήταν να γίνει το GS δυστυχώς ο αγώνας αναβλήθηκε λόγο ισχυρής χιονόπτωσης. Οι Αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στης πρώτες θέσεις δίνοντας βαθμούς στον Σύλλογο.

Το Δ.Σ και η Τεχνική Επιτροπή τους ευχαριστεί για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ήταν μια δύσκολη αθλητική χρονιά, είμαστε υπερήφανοι για ότι καταφέρανε.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, οι αθλητές αγωνίστηκαν (LADIES) SLALOM 1η ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ ΜΕΝΙΑ 2η ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ 6η ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΕΥΡΥΔΙΚΗ (MEN) SLALOM 13ος ΤΣΙΟΒΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο 20/3/2021, στο άθλημα U 18 (LADIES) SLALOM 1η ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Μαρία-ΝΙΚΟΛΕΤΑ U 21(MEN) SLALOM 1η ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ ΜΕΝΙΑ U 18 (ΜΕΝ) 4ος ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ U30 (MEN) 5ος ΤΣΙΟΒΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by