Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[29-03-21]
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο, με σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο η δυσμενής συγκυρία στον αθλητισμό καθιστούν το έργο που είχε να αναλάβει πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο., συγχαρητήρια στους φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου και φυσικά στις οικογένειες των αθλητών.Με απόλυτη επιτυχία, ο ΧΟΣ Γρεβενών, πραγματοποίησε στις 26 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ τους Πανελληνίους Αγώνες Παίδων Κορασίδων U16 / U14 . Ο αγώνας διοργανώθηκε στο Χ.Κ. Βασιλίτσας στην πίστα Ελιμεία και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι από τις υψηλές προδιαγραφές και αγωνιστικές δυνατότητες του χιονοδρομικού στίβου. Διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας.

Η ομάδα του Ε.Ο.Σ. Βόλου συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 7 αθλητές Την Παρασκευή 26/3 διοργανώθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης με δύο διαδρομές για την κατηγορία Π2-Κ2

slalom Π2 : 2ος Παπακρίβος Βασίλειος, ο Κλαψόπουλος Γεώργιος στο πρώτο σκέλος πλασαρίζονταν μέσα στην 4αδα δυστυχώς στο δεύτερο σκέλος είχε πτώση.

slalom: Κ2 : 5η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 7η Ασβεστά Άννα ενώ η Μακρυγιάννη Δήμητρα είχε πτώση στο δεύτερο σκέλος.

Το Σάββατο 27/3 διοργανώθηκε το αγώνισμα της Γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης δύο διαδρομών για την κατηγορία Π2/Κ2 και μιας διαδρομής για την κατηγορία Π1/Κ1. Διεξήχθη ένας υποδειγματικός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στα στελέχη και στους αθλητές που συμμετείχαν.

GS: Π2 : 2ος Παπακρίβος Βασίλειος, 4ος Κλαψόπουλος Γεώργιος

GS K2 3η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 6η Ασβεστά Άννα.

GS: Π1 : 3ος Παπαδιώτης Ορέστης, 11ος Καυκάς Αλέξανδρος, 2οος Καϊρας Χρήστος.

GS K1 5η Γκοντουρά Μαρίνα

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς Προπονητές Παπακρίβο Κ & Γαλανόπουλο Πρ. τους Αρχηγούς των δύο ομάδων και μέλη του Δ.Σ Κο Νίκο Κλαψόπουλο για την κατηγορία U16 και τον Κο Ντίνο Καυκά στην κατηγορία U14 που στήριξαν τους Αθλητές και τον αγώνα, τον Πρόεδρο του ΧΟΣ Γρεβενών το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την συμπαράσταση και την συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός πολύ δύσκολου αγώνα . Ευχόμαστε στους αθλητές μας να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι, να είναι πάντα υγιείς και τους περιμένουμε σύντομα να πραγματοποιήσουμε το summer sports Camp .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by