Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Δρόμοι Αντοχής
[26-10-12]
19/01/2008 Εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών Σκι αντοχής του ΕΟΣ Βόλου (8 αθλητές του ΕΟΣ στις Εθνικές ομάδες)

8 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο ΕΟΣ Βόλου διοργάνωσε υποδειγματικά, ταυτόχρονα δύο αγώνες του Εθνικού πρωταθλήματος στις 12 και 13 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, ένα στο άθλημα της κατάβασης και ένα στο άθλημα του σκι αντοχής. Πληθώρα αθλητών από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και στα δύο αθλήματα και για άλλη μια φορά οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διακρίθηκαν ιδιαίτερα. Σημαντική ήταν και η συμβολή του προσωπικού του χιονοδρομικού κέντρου Πηλίου και όλων των εμπλεκομένων που βοήθησαν στην άρτια οργάνωση των αγώνων.Στο αγωνιστικό μέρος , εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές σκι αντοχής του ΕΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών - εφήβων - νεανίδων και στο περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων.

Τα αποτελέσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος :
Κατηγορία ανδρών : 9ος  Θανάσης Γιάνκος ( ο Μάριος Ζάντζος εγκατέλειψε )
Κατηγορία εφήβων : 1ος  Γιάννης Μπασματζίδης - 3ος  Νίκος Μπέης
4ος  Θανάσης Βαρδάκης - 5ος  Αχιλλέας Πλιάκας

Τα αποτελέσματα του περιφερειακού πρωταθλήματος :
Κατηγορία παίδων 2 : 4ος Αλέξανδρος Ζηνέλης - 5ος  Ηλίας Λύτρας
Κατηγορία κορασίδων 2 : 7η Βιολέτα Δημητρακοπούλου  - 9η Ελίνα Χαρμάνη
12η Ροδοσταλένια Κοντού
Κατηγορία παίδων 1 :  1ος Δημήτρης Κυριαζής - 4ος Σταύρος Μυτηλιός
Κατηγορία κορασίδων 1 : 1η ʼννα Ζηνέλη - 5η Ιωάννα Σιδηροπούλου.

Οι αγώνες πέρα από Πανελλήνιο και περιφερειακό πρωτάθλημα αποτελούσαν κριτήριο για στελέχωση Εθνικών ομάδων ενόψει των παγκοσμίων και βαλκανικών αγώνων.


Μετά τα αποτελέσματα αυτά επιλέγει ο πρωταθλητής μας Γιάννης Μπασματζίδης ως 1ος έφηβος να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων έως 23 ετών, που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Φεβρουαρίου στο Szczyrk - Wisla της Πολωνίας. Είναι πρώτη φορά που τόσο μικρός ηλικιακά αθλητής προκρίνεται σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Οι πρωταθλητές μας Θανάσης Βαρδάκης, Νίκος Μπέης και Αχιλλέας Πλιάκας θα στελεχώσουν τις Εθνικές Βαλκανικές ομάδες και θα συμμετάσχουν σε αγώνες στα Βαλκάνια, αρχής γενομένης από τις 22 έως 26 Ιανουαρίου που θα λάβουν μέρος σε αγώνες στη Σερβία και τη Ρουμανία.

Επίσης οι πρωταθλητές μας Αλέξανδρος Ζηνέλης, Δημήτρης Κυριαζής, Ηλίας Λύτρας και ʼννα Ζηνέλη βρίσκονται ήδη στο Lago di Tesero της Ιταλίας όπου θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Βόλου και η Τεχνική επιτροπή χιονοδρομίας συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, τους εύχονται καλή επιτυχία και να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του αθλητισμού της πόλης μας όπου κι αν αγωνίζονται.
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by