Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Δρόμοι Αντοχής
[03-03-13]
3η θεση στο Ομαδικό Σπριντ για τον ΕΟΣ Βόλου και αγώνας προαγωνιστικής

Στο Περτούλι Τρικάλων αυτό Σαββατοκύριακο 02-03 Μαρτίου διοργανώθηκαν , απο την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και τον τοπικό σύλλογο ΣΟΧ Τρικάλων , Πανελλήνιοι Αγώνες Σκι Αντοχής .Ο ΕΟΣ Βόλου ταξίδεψε στο Περτούλι και έδωσε το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση .

Το Σάββατο διεξήχθησαν τα αγωνίσματα του Ομαδικού Σπρίντ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών. Οι αθλητές μας Κυριαζής Δημήτρης και Γιάνκου Θανάσης κατέλαβαν την 3η θέση , στην κατηγορία Ανδρών , πίσω απο τις ομάδες του ΕΟΣ Μετσόβου και ΕΟΣ Νάουσας που κατέλαβαν 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Την Κυριακή διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες των παίδων και κορασίδων καθώς και ο αγώνας της προαγωνιστικής ηλικίας . Οι αθλητές και αθλήτριες Αθανασιάδη Ευαγγελία , Αντωνούλης Δημήτρης , Γεωργατζής Αλέξανδρος , Γεωργιάδης Ορφέας, Κατσάδα Ευαγγελία, Σδράλλης Απόστολος και Χριστοφέλλης Δημήτρης του ΕΟΣ Βόλου συμμετείχαν στον αγώνα προαγωνιστικής , που σκοπό έχει να μυήσει τα παιδιά στο άθλημα και να τους δώσει εμπειρίες για το μέλλον.

Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια Καραμάνου Κατερίνα , ο Έφορος του τμήματος Γαλανός Ανδρέας και ο Κυριαζής Κώστας μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του τμήματος.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες και περισσότερο τα παιδιά της προαγωνιστικής που είναι το λαμπρό μέλλον του συλλόγου.
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by