Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Aναρρίχηση
[07-04-19]
Ολοκληρώθηκε το Κυπελλο Αγ.Αναρριχησης

27ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ <<ΑΘ.ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ>> ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΝ ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π –ΔΗ-ΠΕ-ΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με Πλήθος κόσμου εξελίχθηκε το 27ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο φτάνοντας τους 270 Αθλητές από 30 Σωματεία . Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα.

  Οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Βόλου πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας το Σύλλογο κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας σημαντικές υποχρεώσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στον προπονητή τους Νίκο Μαγίτση για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους.

Πρώτη θέση: Γεροβασίλη Όλγα (Κορασίδων Γ) Μιχαηλίδης Νικόλαος - Θεμιστοκλής (Παίδων Δ)

Δεύτερη θέση: Θέου Αικατερίνα (Κορασίδων Δ)

Τρίτη θέση: Καραγιάννη Ευαγγελία (Κορασίδων Γ) Παλτατζής Παναγιώτης (Παίδων Α)

Τέταρτη θέση: Γεροβασίλη Άννα (Κορασίδων Β)

Πέμπτη θέση: Αναστασίαδου Ελισάβετ (Κορασίδων Δ) Καραμανιώλας Χάρης (Παίδων Α)

Έκτη θέση: Καρκατσέλη-Χατζηπαναγιώτου Μαρία (Γυναικών) Χατζόπουλος Αχιλλέας (Νέων Α)

Επίσης συμμετείχαν ανά κατηγορία οι: Κορασίδων Γ: Μαγγίτση Μαρία, Αναστασίαδου Δέσποινα Κορασίδων - Παίδων Β: Μαραγαριτοπούλου Ελένη, Γκαβαρδίνας Χρήστος, Ντόντος Φώτης Κορασίδων Α: Κουδουρίδου Άνναροούζ Νέες Νέοι Β: Εμβαλωτή Σοφία, Φεργάδη Φωτεινή, Τσάτσης Δημήτρης Νέοι Α: Καραμανιώλας Ίωνας

Ο Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τον Κο Θεόδωρο Τσαβδαρίδη Έφορο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ε.Ο.Ο.Α τον έφορο του τμήματος Ν. Κοντό και τον Κο Ν. Γλιάτη. Τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Βόλου για την βοήθεια του όπου του ζητήθηκε Την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας πάλι στο Βόλο όπου θα πραγματοποιήσουμε με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης που θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους Πανελληνίους Αγώνες .


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by