Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Τα Νέα μας
[03-10-14]
Προκήρυξη αγώνα αναρρίχησης (κύπελλο Λευκαδίτη) στο Βόλο 25-10-2014

      Ο Ε.Ο.Σ. Βόλου

, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Ο.Α., προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 22ου αγώνα αναρρίχησης κυπέλλου Αθ. Λευκαδίτη το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Αδαμόπουλου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Γλάδστωνος – Μαγνήτων – Ρ. Φεραίου – Καποδιστρίου, στην πόλη του Βόλου. Ωρα ενάρξεως 9.00 το πρωί.

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφ` όσον πληρούν τις προϋποθέσεις που   προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του ΕΟΣ Βόλου στο φαξ 2421025696 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22-10-2014 και να περιλαμβάνουν: ονοματεπώνυμο αθλητών, ηλικία, κατηγορία, κωδικό αριθμό Ε.Ο.Ο.Α. καθώς και ονοματεπώνυμο αρχηγού και προπονητού. Δηλώσεις ελλιπείς και πέραν της προγραμματισμένης μέρας και ώρας δεν θα γίνονται δεκτές.

      Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 25 /10/ 2014 και ώρα 08:30 τη δήλωση των αθλητών που θα συμμετέχουν, τα δελτία υγείας των αθλητών και το έντυπο ασφάλισης υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συλλόγου τους.

Τα δελτία υγείας των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από γιατρό για το 2014, αλλιώς οι αθλητές θα αποκλείονται. Ελάχιστος αριθμός αθλητών ανά κατηγορία: τρεις (3) αθλητές.

     Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των αγώνων το Σάββατο 25-10-2014 και ώρα 9.00

Η παρουσία των αρχηγών είναι υποχρεωτική. Σωματεία που δεν θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχθούν τις αποφάσεις αυτής.

     Το παραπάνω ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί επακριβώς.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής από   εδώ


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by