Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
΀α Νέα ΞΌΞ±Ο‚
[30-09-15]
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΠΗΛΙΟΥ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 , Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου αποστάσεων 5 χιλιομέτρων καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 για τα 5 χλμ και 10:30 για τα 1000 μέτρα , ενώ εκκινήσεις και γραμματεία θα βρίσκονται στη βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου .

Οι διοργανωτές απευθύνονται σε όσους αγαπούν την φύση και το βουνό να συμμετέχουν για να χαρούν το Φθινοπωρινό τοπίο και την μοναδική θέα του Αιγαίου και του Παγασητικού. Με σύνθημα τρέχουμε στο δάσος, αγαπάμε τη φύση, αποκτούμε περισσότερη ευαισθησία για το περιβάλλον. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας, με την προϋπόθεση να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Χορηγοί του αγώνα είναι οι ΕΨΑ, ΖΑΓΟΡΙΝ,ΜΑΡΜΙ Μιχαλόπουλος Μάριος ,Τυροπιτάδικο ΧΑΡΙΣ, Κάβα Ποτών Παπαργύρης Κώστας και Φούρνος Τσικριτζή

Θυμίζουμε επίσης ότι την ημέρα εκείνη γίνεται η αλλαγή της ώρας , όπου τα ρολόγια θα γυρίσουν μία ώρα πίσω .

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210 71770 ή 6994583137 Κυριαζής Κώστας , 6983512170 Τσούκας Νίκος καθώς και στο sdyvolou@gmail.com . Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και θα γίνονται μέσω των ιστοσελίδων www.sdyvolou.blogspot.com  και www.eosvolos.gr  . Στις παραπάνω ιστοσελίδες βρίσκονται επίσης αναλυτικές πληροφορίες του αγώνα.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by