Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Τα Νέα μας
[24-06-20]
Εξόρμηση στο Ανατολικό Καταφύγιο

Aυτό το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου, ο ΕΟΣ Βόλου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου 'Κένταυρος' οργανώνει εξόρμηση στο Ανατολικό Καταφύγιο πάνω από τον Αγιο Γεώργιο σε υψόμετρο 1200 μέτρα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ραντεβού προς αναχώρηση το Σάββατο απόγευμα στις 17.00 στου Παπαστράτου. Μετάβαση στον Αγιο Γεώργιο (με Ι.Χ.) και πορεία μιάμισης ώρας ανηφορικά μέχρι το Καταφύγιο. Τα πράγματά μας θα μεταφερθούν σε καρότσα αγροτικού και δε θα χρειαστεί να τα κουβαλήσουμε. Κατασκήνωση έξω από το καταφύγιο (μέχρι 8-10 άτομα μπορούν και να κοιμηθούν μέσα, με υπνόσακους). Θα υπάρχει φαγητό, ψητά κρέατα και ποτό με τη φροντίδα των οργανωτών.

Την Κυριακή πρωί θα γίνει πορεία με έναρξη από το καταφύγιο στις 09.00 στη διαδρομή Καθρέφτης-Μοναστηράκι-Γολγοθάς-Προφήτης Ηλίας-Αγιος Γεώργιος. Διάρκεια περίπου 5 ώρες. Οσοι επιθυμούν να έρθουν από το Βόλο μόνο την Κυριακή για την πορεία, θα πρέπει να συναντηθούν στου Παπαστράτου στις 6.00 το πρωί της Κυριακής, για να πάνε (με Ι.Χ.) στον Αγιο Γεώργιο και από εκεί να ανεβούν περπατώντας μιάμιση ώρα μέχρι το Καταφύγιο, ώστε να ενσωματωθούν με το κύριο γκρουπ που θα αναχωρήσει στις 9.00.

Πληροφορίες Νίκος Γκαντίνας τηλ. 6972897150 και Στέφανος Βιδούρης τηλ. 6977252201
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by