Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Χιονοδρομία - Φυτώρια
[07-01-13]
ΦΥΤΩΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020-2021

Στις ομάδες φυτωρίων μετέχουν παιδιά ηλικίας 5-11 χρονών με σκοπό την όσο δυνατό μεγαλύτερη διάδοση των αθλήματων της Χιονοδρομίας , τη δημιουργία αθλητών και με συστηματική προετοιμασία τη δημιουργία πρωταθλητών .

Οι προπονήσεις των παιδιών χωρίζονται σε δύο φάσεις , οπου αρχικά γίνεται προετοιμασία σε ξηρό έδαφος απο το Σεπτέμβριο μέχρι το πρώτο χιόνι και στη συνέχεια μέχρι το τέλος της προπονητικής περιόδου ανάλογα με την υπάρχουσα χιόνωση , στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ή ακόμα και σε άλλα βουνά με απιτούμενες συνθήκες.

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί να γνωρίσετε, εσείς και τα παιδιά σας, τον μαγικό κόσμο της χιονοδρομίας που συνδυάζει την αγάπη για την άθληση και την φύση!!!

Ο Σύλλογος παρέχει:

• Της αθλητικές του εγκαταστάσεις με τους προπονητικούς στίβους.
• Στα πρώτα μαθήματα οι μικροί αθλητές προπονούνται σε ένα περιβάλλον όπου συνδυάζονται η ασφάλεια με την ψυχαγωγία και η προπονητική με το παιχνίδι.
• 15 προπονητικές ημέρες κατ’ ελάχιστο σε μικρές λειτουργικές ομάδες των 8 έως 10 παιδιών. Εφόσον υπάρχει επαρκής χιόνωση για περισσότερες ημέρες προπόνησης, θα συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο χιόνι. Για τυχόν μετακίνηση των ομάδων σε άλλο βουνό λόγω έλλειψης χιονιού στο Πήλιο οι γονείς θα επιβαρυνθούν μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Οι ομάδες εκμάθησης θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιογενείς σε σχέση με την ηλικία αλλά και το επίπεδο γνώσης του αθλήματος.
• Την κάρτα των παιδιών για την ελεύθερη χρήση των αναβατήρων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
• Την ασφάλιση των παιδιών.
• Τους εκπαιδευτές
• ΜΟΝΟ στο Σκι Αντοχής παρέχεται ο χιονοδρομικός εξοπλισμός ( πέδιλα, μπότες, μπαστούνια)

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου είναι από τα κορυφαία στη Χιονοδρομία σωματεία στην Ελλάδα και τα τελευταία πέντε χρόνια κυπελλούχος Ελλάδος στο Αλπικό σκι. Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα στο 6978188903 κ.Τασία Κοκκίνη , 6970490669 κ.Δημήτρης Κυριαζής και 6947693737 κ.Παναγιώτης Παναγιώτου. Τα γραφεία του συλλόγου (Δημητριάδος 186) , είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα μετά τις 19:30 , το e-mail μας είναι eosvolou@gmail.com η ιστοσελίδα μας www.eosvolos.gr και η σελίδα μας στο facebook (ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ)
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by