Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[29-03-21]
Σάρωσε τα Μετάλλια στο Χ.Κ. Ανηλίου Μετσόβου

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο και μια ακόμη πιο όμορφη σεζόν κλείνει κάπου εδώ στο χιονοδρομικό κέντρο Ανήλειο Μετσόβου βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του Ε.Ο.Σ Βόλου,το Σαββατοκύριακο 27-28/3/2021.

Τα αστεράκια που γεννήθηκαν το 2009-2010, αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Αγώνα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αγωνιζόμενα στο παιδικό γιγαντιαίο και το combi.

[29-03-21]
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο, με σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο η δυσμενής συγκυρία στον αθλητισμό καθιστούν το έργο που είχε να αναλάβει πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο., συγχαρητήρια στους φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου και φυσικά στις οικογένειες των αθλητών.

[21-03-21]
Ο ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ Επιστρέφει με χρυσά από τους Διεθνής Αγώνες & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι-Χ.Κ. Βασιλίτσας

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους!!!!!!!!!!! 6 Κύπελλα και 9 Μετάλλια για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις έκαναν οι αθλητές-τριες, με Μεγάλες Πρωταγωνίστριες στους αγώνες ΤΣΙΟΒΟΛΟΥ ΜΕΝΙΑ & ΚΑΛΟΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΙΤΑ.
[21-03-21]
10/03/2021 Εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Νέων Τσιόβολου και Καλτσογιάννη

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητριών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεων Αλπικού σκι που διεξάγεται στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας . Η Μένια Τσίόβολου και η Μαρινίτα Καλτσογιάννη του ΕΟΣ Βόλου συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα και αγωνίστηκαν στην τεχνική και την γιγαντιαία τεχνική κατάβαση
[21-03-21]
04/02/2021 Ο ΕΟΣ Βόλου με δύο Αθλήτριες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Με δύο Αθλήτριες ο ΕΟΣ Βόλου θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού σκι , που θα διεξαχθεί στην Cortina d'Ampezzo,της Ιταλίας από την ερχόμενη Δευτέρα 8/2 , όπου θα έχουμε την πρεμιέρα , και θα διαρκέσει έως 21/2/2021.
[21-03-21]
28/01/2021 ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Οι αθλητές αλπικού σκι του ΕΟΣ Βόλου , που παρά την πανδημία , προετοιμάζονται γεμάτοι στόχους
[21-03-21]
28/01/2021 ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Οι αθλητές αλπικού σκι του ΕΟΣ Βόλου , που παρά την πανδημία , προετοιμάζονται γεμάτοι στόχους
[19-10-20]
Ο ΕΟΣ Βόλου φιλοξένησε τις ανοιχτές επιτροπές ΕΟΧΑ

Την Κυριακή 18-10-20 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πορφυρογένη στην Αγριά Βόλου διεξήχθη μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση των συλλόγων. Έγιναν πολλές και καλές προτάσεις και μπήκαν οι βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά 2020-2021 για την Ελληνική Χιονοδρομία. Οι Ετήσιες Ανοικτές Τεχνικές Επιτροπές έχουν γίνει θεσμός για το άθλημά μας και η προσφορά τους είναι μεγάλη.
[08-10-20]
Εγγραφές στη Χιονοδρομία 2020-2021

Ξεκινούν οι προπονήσεις επι ξηρού για τα “φυτώρια” (υποδομές) Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου , ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για νέα παιδιά. Στα φυτώρια συμμετέχουν παιδιά άνω των 5 ετών που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της και να χαρούν τη φύση , το βουνό και το χιόνι . Οι προπονήσεις επι ξηρού θα πραγματοποιούνται από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Σάββατο 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς (Άσυλο). Με τα πρώτα χιόνια οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου .
[07-03-20]
Τρείς αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Τρείς αθλητές του ΕΟΣ Βόλου , θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Αλπικού σκι , που θα διεξαχθεί στο Νάρβικ της Νορβηγίας .
[02-03-20]
Μετάλλια στη Σερβία

Με δύο ασημένια και ένα χάλκινο επέστρεψαν , από το Ζλάτιμπορ της Σερβίας , οι αθλήτριες Τσίοβολου Μένια και Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα όπου συμμετείχαν σε δύο αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης σε διεθνείς αγώνες Αλπικού σκι στις 28 και 29 Φεβρουαρίου .

Η Μένια Τσίοβολου κατέκτησε και τις δύο ημέρες το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση , ενώ η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα κατετάγη 3η και 4η στις δύο ημέρες αγώνων .

Στους αγώνες συμμετείχε και ο Ασβεστάς Δημήτρης όπου κατέλαβε την 9η και την 11η θέση .

[27-02-20]
Με 21 αθλητές στον Παρνασσό

Συνεχίστηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Εθνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας της ΕΟΧΑ , με τον ΕΟΣ Βόλου να συμμετέχει το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου , σε αγώνες Αλπικού σκι στο Χ.Κ. Παρνασσού και σε αγώνες Χιονοσανίδας στο Χ.Κ Καϊμακτσαλάν με συνολικά 22 αθλητές και αθλήτριες . Στον Παρνασσό πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Ελλάδος στις κατηγορίες μικρών Παίδων-Κορασίδων που ήταν παράλληλα και διεθνής αγώνας (FIS) , καθώς και περιφερειακός αγώνας Παμπαίδων – Παγκορασίδων . Τέλος στη Χιονοσανίδα διεξήχθη αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος όλων των κατηγοριών , που ήταν και διεθνής (FIS) .

[20-02-20]
Σε αγώνες στη Κροατία συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου

O ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020 σε διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων Αλπικου σκι ,στην Κροατία και την πόλη του Ζάγκρεπ . με προπονήτρια την Κοκκίνη Αναστασία . Στην αποστολή συμμετείχαν : Βουγιούκας Απόστολος , Δημητρώφ Ευρυδίκη , Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία, Μακρυγιαννη Δήμητρα , Παπαδιώτης Ορέστης και Παπακριβος Βασίλης . Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης .
[18-02-20]
Σε διεθνείς αγώνες οι χιονοδρόμοι μας

Σε διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων Αλπικού σκι συμμετείχαν οι αθλητές μας Βουγιούκας Απόστολος και Παπακρίβος Βασίλης. Οι αθλητές μας συμμετείχαν με αποστολή της Εθνικής ομάδας στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν 12 και 13 Φεβρουαρίου 2020 στο Brasov της Ρουμανίας .
[11-02-20]
Περιφερειακός αγώνας Παμπαίδων - Παγκορασίδων

Περιφερειακός αγώνας Νοτίου Ελλάδος Αλπικού σκι κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου 2020 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
[21-01-20]
Ξεκίνημα για τους χιονοδρόμους του ΕΟΣ Βόλου

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ξεκίνησε φέτος το Εθνικό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας 2020 με το Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού σκι Παίδων και Κορασίδων , που πραγματοποιήθηκε 18 με 20 Ιανουαρίου 2020 . Παρών στη διοργάνωση και ο ΕΟΣ Βόλου με ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια .
[19-12-19]
Στους Ολυμπιακούς Νέων η Καλτσογιάννη

Τον Ιανουαρίου του 2020 διοργανώνονται στην Λωζάννη της Ελβετίας οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες Νέων . Νέοι απ όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος σε όλα τα χειμερινά αθλήματα στην μεγαλύτερη για το 2020 διοργάνωση της Δ.Ο.Ε. Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ συγχαίρει για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων την αθλήτριά μας ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Μαρία Νικολέτα, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων «Λωζάννη 2020»., στο άθλημα του Αλπικού σκι .
[20-11-19]
Ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Αγωνιστικό ξεκίνημα της σεζόν για δύο χιονοδρόμους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου , τον Ασβεστά Δημήτριο και την Καλτσογιάννη Μαρία Νικολετα , που συμμετείχαν σε διεθνείς αγώνες Αλπικού σκι στην Ιταλία και την Αυστρία .

[15-10-19]
Βράβευση του Πρωταθλητή ΕΟΣ Βόλου

Εξαιρετική ήταν η χιονοδρομική περίοδος 2018-2019 για τον Ε.Ο.Σ Βόλου αφού οι επιδόσεις των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
[25-08-19]
Στο Βόλο οι Ανοιχτές επιτροπές και βραβεύσεις ΕΟΧΑ 2019

Στην Αγρια Βόλου στις 13 Οκτωβρίου , θα πραγματοποιηθούν φέτος οι Ανοιχτές Επιτροπές και οι Βραβεύσεις Κυπελλούχων σωματείων και αθλητών Χιονοδρομίας 2018-19 , της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων .

Ο ΕΟΣ Βόλου βραβεύεται ως κυπελλούχο σωματείο Αλπικών Αγωνισμάτων καθώς επίσης βραβεύονται και τρείς αθλητές του ώς Κυπελλούχοι στις κατηγορίες τους . Πρόκειται για τους Ασβεστά Δημήτρη , Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα και Καλτσογιάννη Ρεγγίνα .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΧΑ 

[02-04-19]
Απολογισμός Χιονοδρομικής περιόδου 2018-19

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ!
[01-04-19]
Στη Βασιλίτσα αγωνίστηκαν οι Παμπαίδες-Παγκορασίδες

Πλήθος αθλητών κατέκλυσαν το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας τις 30 & 31 Μαρτίου, με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Αλπικού σκι.
[27-03-19]
Το χρυσό μέλλον του Ε.Ο.Σ. Βόλου

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου , έπεσε η αυλαία του Εθνικού Πρωταθλήματος, για τις αγωνιστικές κατηγορίες των αλπικών αγωνισμάτων, για την χιονοδρομική περίοδο 2018-2019.
[21-03-19]
Εξαιρετική συνέχεια στη Βίγλα για τον ΕΟΣ Βόλου

Συνεχίστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας , το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, αυτή τη φορά για τις μεγαλύτερες κατηγορίες . Ο ΕΟΣ Βόλου συνέχισε την εξαιρετική του εμφάνιση συλλέγοντας μετάλλια και κύπελλα.
[20-03-19]
Ξεχώρισε και στη Βίγλα ο ΕΟΣ Βόλου στους Π1-Κ1

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βίγλας-Πισοδερίου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας στα Αλπικά αγωνίσματα από 16 έως και 25 Μαρτίου για όλες τις κατηγορίες , με εξαίρεση τους παμπαίδες-παγκορασίδες. Το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των μικρών Παίδων-Κορασίδων (Π1-Κ1) . Ο ΕΟΣ Βόλου πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά .
[20-03-19]
Βραβεύσεις από το Δήμο Βόλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/3) η εκδήλωση της «Βράβευσης των Κορυφαίων Αθλητών του 2018» στο κλειστό θέατρο του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας. Πρόκειται για μια γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού με πρωταγωνιστές τους αθλητές και τις αθλήτριες με τις υψηλότερες διακρίσεις από σωματεία του Δήμου Βόλου. Για ακόμη μια χρονιά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια εκδήλωση ο Ε.Ο.Σ Βόλου

[27-02-19]
Επιτυχίες στο Ελατοχώρι

Πολύ καλή εμφάνιση σε δύο χιονοδρομικά κέντρα και τρία χιονοδρομικά αθλήματα είχαν οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019. Συνολικός απολογισμός μεταλλίων 2 ασημένια και ένα χάλκινο.

Στο Ελατοχώρι πραγματοποιήθηκε Κύπελλο Ελλάδος παμπαίδων και παγκορασίδων Αλπικού σκι . Ο ΕΟΣ Βόλου ταξίδεψε με οκτώ αθλητές και αθλήτριες . Το Σαββατο πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και την Κυριακή το αγώνισμα του compi με τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου να καταλαμβάνουν τις παρακάτω θέσεις : Παγκορασίδες - γιγαντιαία τεχνική κατάβαση : 10η Γκοντουρά Μαρίνα , 15η Τσαντού Χριστίνα ,20η Σκιαθίτη Στυλιανή και 43η Βαλιάντζα Φάνη Παμπαίδες –γιγαντιαία τεχνική κατάβαση : 5ος Παπαδιότης Ορέστης , 10ος Καύκας Αλέξανδρος και Καϊρας Χρήστος δεν τερμάτισε Παγκορασίδες – combi : Γκοντουρά Μαρίνα 6η , Σκιαθίτη Στυλιανή 15η , Τσαντού Χριστίνα 27η , Βαλιάντζα Φανη 39η Παμπαίδες – combi: 3ος Καύκας Αλέξανδρος , 35ος Καϊρας Χρήστος

Το ΔΣ και τη Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους που συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά την πορεία του ΕΟΣ Βόλου από το 1930

[22-02-19]
Επιτυχιες στη Ρουμανία

Σημαντικές επιτυχίες είχε ο ΕΟΣ Βόλου και στη Ρουμανία . Αυτή τη φορά σε διεθνείς αγώνες παίδων κορασίδων Αλπικού σκι όπου οι αθλητές μας σημείωσαν πολύ καλά αποτελέσματα

. Η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη τεχνική κατάβαση Κ1 (U14) και ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 5ος στο ίδιο αγώνισμα στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών . Ακόμη η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα και ο Ασβεστάς Δημήτρης ήταν 6η και 7ος αντίστοιχα στις κατηγορίες K2 και Π2 (U16) της τεχνικής κατάβασης επίσης . Ο Βουγιούκας Απόστολος ήταν 7ος και η Δημητρώφ Ευριδίκη 10η στο ίδιο αγώνισμα ένω η Άννα Ασβεστά ήταν 9η στην κατηγορία της στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση .

[22-02-19]
Πολύ καλή η Τσιοβολου στο Παγκόσμιο Νεανίδων

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τσίοβολου Μένια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Αλπικού σκι που διεξάγεται στη Val di Fassa της Ιταλίας . Η Μένια στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατετάγη 62η ανάμεσα από 115 αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα σημειώνοντάς μια πολύ καλή επίδοση , ενώ στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης δε κατάφερε να τερματίσει .
[21-02-19]
Η Τσιόβολου στο Παγκόσμιο Νεανίδων

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων Αλπικού σκι , αναχώρησε η αθλήτρια του συλλόγου μας Τσιόβολου Μένια . Οι αγώνες διεξάγονται στην Val di Fassa της Ιταλίας από 18 έως 27 Φεβρουαρίου . Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς για τις κατηγορίες αυτές και η αθλήτριας μας θα αγωνιστεί για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
[13-02-19]
Διακρίσεις στη Σλοβενία για το Αλπικο

Μεγάλη διάκριση για τον Ασβεστα Δημήτριο και Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέττα στον διεθνούς φήμης αγώνα Αλπικού σκι παίδων στην Skofia Loka της Σλοβενίας (9-10/02/2019) , που έχει ιστορία 44 χρόνων και συμμετέχουν οι αυριανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα στο αγώνισμα του Σλαλομ ο Δημήτρης Ασβεστάς κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα 68 συμμετέχοντες και απείχε από το βάθρο μόλις 1,40 δευτερόλεπτα , ξεπερνώντας αθλητές από παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέττα κατελαβε την 18η θέση πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ανάμεσα σε 50 αθλήτριες και απείχε από την κορυφή 8,63 sec.

Οι 2 αθλητές μας μαζί με τους μικρότερους της ομάδας, οι οποίοι κερδίζουν εμπειρίες (Παπακριβο Βασίλη , Κλαψοπουλο Γιώργο ,Βουγιούκα Απόστολο και Κορολή Βασίλη) αγωνιζονται 12-13/2 στο Zagreb σε αντίστοιχο αγώνα παίδων.

[12-02-19]
Ο ΕΟΣ Βόλου διοργάνωσε αγώνες Παμπαίδων- Παγκορασίδων στο Πηλίο

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο στο χιονοδρομικό κέντρο ΠΗΛΙΟΥ βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του Ε.Ο.Σ Βόλου, το Σαββατοκύριακο 9-10/2/2019. Τα αστεράκια που γεννήθηκαν το 2007-2008, αγωνίστηκαν στο περιφερειακό αγώνα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Νότιας Πρειφέρειας αγωνιζόμενα στο παιδικό γιγαντιαίο και το combi.

Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στην προπονήτρια τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους.

Ο Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί τους Ιατρούς Κους Γεώργιο Καπότση και τον Κο Σκιαθίτη Παναγιώτη, για την αγάπη και την αφοσίωση τους προς το σύλλογο μας και την οποία αποδεικνύει με την αφιλοκερδή προσφορά των ιατρικών τους υπηρεσιών προς τους αθλητές μας.

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου που στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο, με πραγματική αυταπάρνηση. Επίσης τον Πρόεδρο και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το HOTEL TASIA (Κο ΚΟΚΚΙΝΗ) που παραχώρησε την αίθουσα για την σύσκεψη των αρχηγών και την εταιρία Αναψυκτικών ΕΨΑ.

Αναλυτικά:

Στο αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασγης (GS) οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις: Κατηγορία παμπαίδων 4ος Παπαδιότης Ορέστης, 8ος Καυκάς Αλέξανδρος, 25ος Καϊρας Χρίστος. Κατηγορία πανγκορασίδων : 11η Γκοντουρά Μαρίνα, 16η Τσαντού Χριστίνα, 19η Παπακυρίτση Βερονίκη και 21η Βαλιάτζα Φάνη.

Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις: Κατηγορία παμπαίδων 5ος Παπαδιότης Ορέστης, 6ος Καυκάς Αλέξανδρος, 23ος Καϊρας Χρήστος. Κατηγορία παγκορασίδων : 3η Γκοντουρά Μαρίνα, 11η Τσαντού Χριστίνα, 17η Παπακυρίτση Βερονίκη και 21η Βαλιάτζα Φάνη.

[08-02-19]
Περιφερειακός Αγώνας Παμπαίδων Παγκορασίδων Νότιας Περιφέρειας

Αυτό το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν στο Χ.Κ Πηλίου οι περιφερειακοί αγώνες Νοτίου Ελλάδος Αλπικου σκι στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων . Διοργανωτής ο ΕΟΣ Βόλου η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και το Χ.Κ Πηλίου.
[07-02-19]
Κόστιτς στο Παγκόσμιο , Τσιόβολου στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ

Δύο αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και θα συμμετέχουν τις επόμενες ημέρες σε δυο μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Πρόκειται για τη Σιλουανή Κόστιτς , η οποία μαζί με άλλους εννιά αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας , θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών Αλπικού σκι που διεξάγεται στο Are της Σουηδίας . Η αποστολή αναχωρεί στις 09 Φεβρουαρίου και η αθλήτρια θα συμμετέχει στα αγωνίσματα της τεχνικής και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Επίσης η Μένια Τσιόβολου αναχωρεί κι αυτή στις 09/02 για το Σεράγεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για το 14ο Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων , που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ για νέους 14-18 ετών. Στην αποστολή συμμετέχουν άλλοι 10 αθλητές από τη χώρα μας . Θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα της τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης του Αλπικού σκι .

Τις αθλήτριες προπονεί από τα πρώτα τους βήματα ο Τσακνάκης Αλέξανδρος , προπονητής του συλλόγου μας , ενώ οι αθλήτριες μας έφτασαν σε αυτό το επίπεδο μετά από θυσίες και προσπάθειες πολλών ετών .

Το ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους .

[05-02-19]
Ξεκίνησε η Χιονονιφάδα

Με επιτυχία ξεκίνησε η πρώτη μέρα το πρόγραμμα χιονονιφάδας από τον Ε.Ο.Σ Βόλου -Περιφέρεια Θεσσαλίας και Χ.Κ.Π

Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε την δωρεάν μεταφορά των παιδιών 6-12 ετών των σχολείων της Περιφέρειας στο χιονοδρομικό κέντρο, δωρεάν κάρτα και δίωρο μάθημα. Στο τέλος της δράσης όλα τα παιδιά αξιολογηθήκαν από ειδικευμένους προπονητές και παρέλαβαν το διαβατήριο τους στην χιονοδρομία με 1, 2 ή 3 χιονονιφάδες ανάλογα με το επίπεδο τους.

Η όλη δράση είχε τεράστια επιτυχία και συμμετοχή που ανέβηκαν στο ΧΚΠ και απόλαυσαν την μαγεία του χιονιού. Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι να καθιερωθεί στον επίσημο πρόγραμμα εκδρομών των σχολείων η μετάβαση στο χιονοδρομικό όλων των σχολείων αλλά ειδικά των ομόρων περιοχών ή ενασχόληση με τις δράσεις του βουνού μεγαλύτερης μερίδας ατόμων και ή ένταξη της αθλητικής χιονοδρομίας στις επιλογές των νέων.

[29-01-19]
Συνέχεια στα Καλάβρυτα για το Αλπικό με Παίδες – Κορασίδες

Συνεχίστηκε στα Καλάβρυτα, το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα της χιονοδρομίας για το 2019, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 28/1/2019, όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο Κύπελλο Ελλάδος, στα αλπικά αγωνίσματα, αυτη τη φορά για τις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων (Π2-Κ2) .

Οι αθλητές του Ε.Ο.Σ Βόλου κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικές διακρίσεις, στον πρώτο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου, πολλά υποσχόμενοι για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2019.

Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2 (σε 22 συμμετοχές ) 7η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικόλ 16η Δημητρώφ ευριδίκη ΠΑΙΔΕΣ 2 (σε 30 συμμετοχές) 4ος Ασβεστας Δημήτριος 12ος Κορολής Βασίλειος

Στην Τεχνική κατάβαση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει 29/1 δεν διεξήχθη λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού στίβου.

[27-01-19]
Επικράτηση του Ε.Ο.Σ. Βόλου στους Αγώνες χιονοδρομίας με 1 χρυσό 2 αργυρά και 1 χάλκινο.

Το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Ιανουαρίου έγιναν στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, Αγώνες Slalom και Giant Slalom Κατάβασης στη κατηγορία των μικρών παίδων και κορασίδων ( Π 1 - Κ 1 )

Η ομάδα του Ε.Ο.Σ. Βόλου συμμετείχε με πέντε αθλήτριες και τρείς αθλητές όπου πέτυχε τις περισσότερες διακρίσεις, για άλλη μια φορά,

Τα αποτελέσματα συνολικά, και με μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων,η απόδοση των παιδιών δικαίωσαν τις προσδοκίες του Συλλόγου που με αισιοδοξία και σωστή προετοιμασία προσβλέπουν στους μεγάλους στόχους, που είναι οι πρώτες θέσεις στους Πανελλήνιους Αγώνες και η συμμετοχή στους Διεθνείς της κατηγορίας που θα γίνουν.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

26 Ιανουαρίου 1ος Αγώνας slalom: Κ1 (σε 24 συμμετοχές ) : 2η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 8η Μακρυγιάννη Δήμητρα. Π1 (σε 19 συμμετοχές ) : 2ος Παπακρίβος Βασίλειος, 3ος Κλαψόπουλος Γεώργιος, 4ος Βουγιούκας Απόστολος

27 Ιανουαρίου 2ος Αγώνας Giant slalom : Κ1 (σε 27 συμμετοχές ) : 1η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα,5η Ασβεστά Αννα, 12η Μακρυγιάννη Δήμητρα, 15η Παπακυρίτση Μαρία. Π1 (σε 20 συμμετοχές ) : 4ος Παπακρίβος Βασίλειος, 6ος Κλαψόπουλος Γεώργιος, 7ος Βουγιούκας Απόστολος.

[24-01-19]
Διεκδίκηση Χιονονιφάδας στο Πήλιο

Οργάνωση : Ε.Ο.Χ.Α - Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Θεσσαλίας ΚΑΙ Χ.Κ. ΠΗΛΙΟΥ

«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι» είναι το σλόγκαν της διεθνούς καμπάνιας της FIS (Federation International de Ski) Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, που προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους του κόσμου να μυηθούν σε αυτό το εξαίσιο σπορ και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2007 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση σε όλον τον κόσμο από τους φίλους του σκι.

[21-01-19]
Πρεμιέρα στον Λαϊλια για το Αλπικό

Ξεκίνησε από τα Χ.Κ. Λαϊλια το Σαββατοκύριακο 19-20/01/2019, το αγωνιστικό πρόγραμμα για τη χιονοδρομία και συγκεκριμένα για τα αλπικά αγωνίσματα.

Η ομάδα του Ε.Ο.Σ. Βόλου συμμετείχε με τέσσερις αθλήτριες και δυο αθλητές: Δημητρώφ Απόστολος ,Τζίμας Νικίτας, Τσιόβολου Μένια, Καραμπάση Κιάρα, Αγιώτη Γεωργούλα Σοφία και Κόστιτς Σιλουανή

Στη τεχνική κατάβαση της πρώτης ημέρας , η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο , η Κόστιτς Σιλουανή την 6η θεση ,η Καραμπάση Κιάρα την 11η θέση και στα αγόρια ο Δημητρώφ Απόστολος κατετάγη 8ος.

Στην τεχνική κατάβαση της δεύτερης ημέρας η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου κατέκτησε ακόμα ένα αργυρό μετάλλιο ,η Κόστιτς Σιλουανή την 6η θέση , ενώ ο Δημητρώφ Απόστολος ήταν 9ος . Πολύ καλή επίδοση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές.

[21-12-18]
Σε φουλ προετοιμασία οι αθλητές Αλπικών του ΕΟΣ Βόλου

Οι αθλητές των Αλπικών αγωνισμάτων βρίσκονται ήδη στο jahoriva της Βοσνίας για να κάνουν προπόνηση στο χιόνι από 21/12 έως 30/12/2018.Οι Αθλητές είναι Καραμπάση Κιάρα-Τσιόβολου Μένια-Δημητρόφ Απόστολος-Βουγιούκας Απόστολος-Παπακρίβος Βασίλειος-Τσάντου Χριστίνα-Παπακυρίτση Μαρία-Κορολής Βασίλειος-Κλαψόπουλος Γεώργιος-Καλτσογιάννη Μαρινήτα-Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ασβεστάς Δημήτριος-Παπαδιώτης Ορέστης-Μακρυγιάννη Δήμητρα-Ασβεστά Αννα-Δημητρόφ Ευριδίκη-Γκουντουράς Βασίλειος-Γκουντουρά Μαρίνα-Καυκάς Αλέξανδρος-Εμμανουήλ Κρισταλία. Την ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές του συλλόγου Παπακρίβος Κωσταντίνος και Τσακνάκης Αλέξανδρος και συνοδός Ράϊος Γεώργιος. Αντίστοιχη ομάδα θα αντιπροσωπεύσει σε διεθνή αγώνα στο Bansko τις Βουλγαρίας 26/12 και 27/12/18 με της Αθλήτριες Τσιόβολου Μένια,-Κόστιτς Σιλουάνη-Καυκά Μαρία-Καραμπάση Κιάρα.
[26-11-18]
Επιμόρφωση στελεχών του ΕΟΣ Βόλου

Στη Λάρισα μετέβη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία του ΕΟΣ Βόλου , προκειμένου να παρακολουθήσει επιστημονική ημερίδα , που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων με την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ , την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» και την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
[18-11-18]
ΦΥΤΩΡΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί να γνωρίσετε, εσείς και τα παιδιά σας, τον μαγικό κόσμο της χιονοδρομίας που συνδυάζει ...την αγάπη για την άθληση και την φύση!!!

Ο Σύλλογος παρέχει:

  1. Της αθλητικές του εγκαταστάσεις με τους προπονητικούς στίβους.
  2.  Στα πρώτα μαθήματα οι μικροί αθλητές προπονούνται σε ένα περιβάλλον όπου συνδυάζονται η ασφάλεια με την ψυχαγωγία και η προπονητική με το παιχνίδι.
  3.  15 προπονητικές ημέρες κατ’ ελάχιστο σε μικρές λειτουργικές ομάδες των 8 έως 10 παιδιών. Εφόσον υπάρχει επαρκής χιόνοση για περισσότερες ημέρες προπόνησης, θα συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο χιόνι. Για τυχόν μετακίνηση των ομάδων σε άλλο βουνό λόγω έλλειψης χιονιού στο Πήλιο οι γονείς θα επιβαρυνθούν μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Οι ομάδες εκμάθησης θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιογενείς σε σχέση με την ηλικία αλλά και το επίπεδο γνώσης του αθλήματος.
  4. Την κάρτα των παιδιών για την ελεύθερη χρήση των αναβατήρων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
  5. Την ασφάλιση των παιδιών.
  6. Τους εκπαιδευτές.
  7. Ωράριο: 09:00 Συνάντηση στο δεύτερο Parking 09:15 Έναρξη προπόνησης 11:30 διάλειμμα 12:00 προπόνηση 14:00 τέλος προπόνησης στο σημείο συνάντησης.

[18-11-18]
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ Winter Youth Olympics 2020

Η ΕΟΧΑ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μια αποστολή με ομοσπονδιακό προπονητή τον Πρώϊο Βαγγέλη για τους καλύτερους αθλητές 2002-2003 που είναι υποψήφιοι για τους youth Olympics 2020 σύμφωνα με τα αποτελέσματα 2017-2018 μεταξύ τον οκτώ αθλητών ο ΕΟΣ Βόλου θα λάβει μέρος με δυο αθλητές του τον Ασβεστά Δημήτριο και την Καλτσογιάννη Μαρία Νικόλ η αποστολή θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 30 Νοεμβρίου 2018 στο Hindertux της Αυστρίας.
[03-07-18]
Βράβευση του πρωταθλητή ΕΟΣ Βόλου στο Αλπικό Σκι 2018

Εξαιρετική ήταν η χιονοδρομική περίοδος 2017-2018 για τον ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ αφού οι επιδόσεις των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
[03-07-18]
Για προετοιμασία το Αλπικό Τμήμα του ΕΟΣ Βόλου

Αναχώρησε της 23/6/2018 για προετοιμασία στο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ HINTERTUX της Αυστρίας , το αλπικό τμήμα του Ε.Ο.Σ Βόλου.
[11-03-14]
Τρία χρυσά για τους χιονοδρόμους του ΕΟΣ Βόλου στη Βασιλίτσα

Εξαιρετική επίδοση για τους μικρούς αθλητές χιονοδρομίας στους αγώνες των κατηγοριών Π1-Κ1 και Π2-Κ2 που έγιναν στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στις 8 και 9 Μαρτίου. Τρία χρυσά μετάλλια σε σύνολο οκτώ αγώνων και ένα χάλκινο κατέκτησαν  οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου, που, εκτός από πολυνίκης, ήταν επίσης ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών. Πιο συγκεκριμένα, στις κορασίδες (Κ1) η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη γιγαντιαία και την τεχνική κατάβαση, ενώ στους παίδες (Π2) ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου πήρε το χρυσό στην τεχνική κατάβαση και το χάλκινο στη γιγαντιαία. Πολύ καλή επίδοση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν, κατακτώντας δέκα φορές θέση στην πρώτη εξάδα των αγωνισμάτων τους.    

[21-02-14]
Νέες διακρίσεις των χιονοδρόμων στο 3ο κύπελλο Π2-Κ2

Το σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου ο αγώνας του 3ου κυπέλλου στις κατηγορίες Π2-Κ2.
[15-02-14]
Αποτελέσματα 3ου κυπέλλου Π1-Κ1 (Χελμός 8-9/2/14)

Πολύ καλά πήγαν οι μικροί αθλητές του αλπικού σκι (κατηγορία Π1-Κ1) στο 3ο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη στο Χελμό το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.
[14-02-14]
Αποτελέσματα 2ου κυπέλλου Ελλάδος (Φτερόλακκα 1-2/2/14)

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στο 2ο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη στη Φτερόλακκα Παρνασσού στις αρχές Φεβρουαρίου.
[27-02-13]
Ο ΕΟΣ Βόλου στην Τουρκία 27/2/13-3/3/13

Στους διεθνείς αγώνες Αλπικού Σκι παίδων και κορασίδων που θα διεξαχθούν στην Τουρκία και στην πόλη Μπούρσα θα συμμετάσχει ο ΕΟΣ Βόλου με εφτά συνολικά αθλητές. Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες Μ.Στρουμπούλη, Μ.Ευαγγελοπούλου, Ο.Κανταρτζή και οι αθλητές Π.Παπαπαναγιώτου, Β.Τζίμας, Δ.Σουλδάτος, Σ.Τσιόβολος συνοδευόμενοι από τον προπονητή Α. Τσακνάκη και τον αρχηγό αποστολής Α. Σουλδάτο θα αναχωρήσουν στις 27 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψουν στις 03 Μαρτίου.
[22-02-13]
Επιτυχημένη παρουσία του ΕΟΣ Βόλου στις Σέρρες

Στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά Σερρών συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον ΕΟΣ Βόλου για τους αγώνες των κατηγοριών Π1 και Κ1 Αλπικού Σκι στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση και στην τεχνική κατάβαση
[29-01-13]
Αναβολή αγώνα Αλπικού Π2-Κ2

Ο σύλλογος ενημερώνει ότι ο 1ος προκριματικός αγώνας Αλπικού Π2-Κ2 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου αναβάλλεται λόγω έλλειψης χιονιού.
[13-11-12]
31/03/2011 Επιτυχίες στο ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με 2 Χάλκινα και 2 Ασημένια Μετάλλια

Με πολύ δύσκολες συνθήκες καιρού και χιονιού ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα στη κατηγορία ΑΓΕΝ. Δυστυχώς ο καιρός έβαλε τα δυνατά του για να ακυρώσει τον αγώνα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, αλλά με την μεγάλη προσπάθεια των διοργανοτών και των υπερβάλλον εαυτού αθλητών οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κανονικά.
[13-11-12]
31/03/2011 Σάρωσαν τα μετάλλια οι λιλιπούτιοι αθλητές του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ

Στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου ο αγώνας της προ-αγωνιστικης ηλικίας (γεννηθέντες 2000-2001) νότιας περιφέρειας κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες (παγωμένη πίστα και ηλιοφάνεια).
[13-11-12]
31/03/2011 Ανακοίνωση Γιορτής από τον ΕΟΣ Βόλου

Η καθιερωμένη μας γιορτή θα γίνει στις 03/04/2011 στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Έναρξη στις 11.00 στα βαγόνια, θα γίνει βράβευση των παιδιών. Δελτίο τύπου 31/03/201
[13-11-12]
31/03/2011 Πανελλήνιοι Αγώνες χιονοδρομίας κατηγορίας Π2-Κ2 και Χιονοσανίδας

Με πολύ δύσκολες συνθήκες ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Αλπικου Σκι στην μικρή κατηγορία Π2-Κ2 στον Παρνασσό με τον διοργανωτή σύλλογο Αράχωβας να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.
[13-11-12]
17/03/2011 Αποτελέσματα από τον προκριματικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια

Γιγαντιαία κατάβαση Γυναικών: 3η Κοκκινη Αναστασία Γιγαντιαία κατάβαση Αντρών: 22ος Τσουκας Σπυρίδων Τεχνική Κατάβαση Γυναικών: 5η Κοκκινη Αναστασία
[13-11-12]
16/03/2011 Αποτελέσματα προκριματικού στην κατηγορία ΑΓΕΝ

Αποτελέσματα απο προκριματικό αγώνα που έγινε 12 - 13/03/11 στο Ελατοχώρι Πιερίας που συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου στην κατηγορία ΑΓΕΝ.
[13-11-12]
16/03/2011 Συμμετοχή αθλητή του ΕΟΣ Βόλου σε διεθνή αγώνα στην Τουρκία

Ο Αθλητής του ΕΟΣ Βόλου Στρουμπούλης Κων/νος επιλέχτηκε απο την ομοσπονδία χιονοδρομίας να συμμετάσχει στον διεθνή αγώνα στην BURSA/ULUDAG της Τουρκίας στην κατηγορία Π2-Κ2.
[13-11-12]
16/03/2011 Αποτελέσματα από τον πανελληνίο χιονοδρομικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι

Kατα την διεξαγωγή του πανελληνίου χιονοδρομικού αγώνα στα αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης Π1 Κ1 (παίδων και κορασίδων γεννηθέντων 1998-1999) που πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου στις 12 και 13/3/2011 η ομάδα του ΕΟΣ Βόλου που αποτελούνταν απο 17 αθλητές (μία εκ των δύο πολυπληθλέστερων ομάδων του αγώνα) με προπονήτρια την Ευφροσύνη Κοκολιού κατέλαβε τις παρακάτω θέσεις :
[13-11-12]
21/02/2011 Αποτελέσματα από τον προκριματικό που έγινε στην Φτερόλακα Παρνασσού

Κατα την διεξαγωγή του προκριματικού αγώνα νότιας περιφέρειας στα αγωνίσματα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης Π1 ΚΙ (παίδων και κορασίδων γεννηθέντων 1998-1999) που πραγματοποιήθηκε στην Φτερόλακα Παρνασσού η ομάδα του ΕΟΣ Βόλου που αποτελούνταν απο 17 αθλητές (η πολυπληθλέστερη ομάδα του αγώνα) με προπονήτρια την Ευφροσύνη Κοκολιού κατέλαβε τις παρακάτω θέσεις :
[13-11-12]
18/02/2011 Στις 19 και 20 Φεβρουαρίου η καρδιά των χιονοδρόμων χτυπά στο Πήλιο!

Ο Christian Mayer στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου Ο Ολυμπιονίκης του αλπικού σκι Christian Mayer θα παρευρεθεί στους αγώνες Νότιας Ελλάδας της κατηγορίας π1,κ1 και π2,κ2 που θα διεξαχθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου στις 19 και 20 Φεβρουαρίου.
[26-10-12]
01/04/2009 Πρωτιές για αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Τις πρώτες θέσεις πήραν οι μικροί αθλητές του ΕΟΣ στο κριτήριο προαγωνιστικής ηλικίας στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, που έγινε στο Χ.Κ. Παρνασσού το περασμένο σαββατοκύριακο.
[26-10-12]
14/03/2009 Κύπελλο Ελλάδος Χιονοδρομίας

Με 10 μελή ομάδα πήρε μέρος ο ΕΟΣ Βόλου στο κύπελλο Ελλάδος κατηγορίας Π2 - Κ2 στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στις 7 και 8 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου Καστοριάς. Το κύπελλο Ελλάδος είναι αγώνας πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
[26-10-12]
20/01/2009 Διεθνής διάκριση για τον Αλέξανδρο Τσακνάκη

2 πρώτες νίκες κατάκτησε ο αθλητής του ΕΟΣ Βόλου Αλέξανδρος Τσακνάκης σε διεθνή αγώνα που διεξήχθη στις 15&16/1/2009 στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.
[26-10-12]
28/02/2008 Επικράτηση του Ε.Ο.Σ. Βόλου στους Περιφερειακούς Αγώνες χιονοδρομίας

Το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Φεβρουαρίου έγιναν στο χιονοδρομικό κέντρο  Καρπενησίου και σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, οι  Περιφερειακοί  Αγώνες Γιγαντιαίας Τεχνικής  Κατάβασης στη κατηγορία των μικρών παίδων  και κορασίδων ( Π 1 - Κ 1 ) με έτος γέννησης 1995 και 1996.
Οι αγώνες ήταν  κριτήριο πρόκρισης στους Πανελλήνιους  που θα γίνουν στο Χ.Κ. Πηλίου στις 15 και 16 Μαρτίου.
[26-10-12]
17/12/2007 Βραβεύσεις αθλητών

Σε μια κατάμεστη από κόσμο παλαιά ηλεκτρική, ο Δήμος Βόλου βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της πόλης για τις επιτυχίες τους το 2007.

[26-10-12]
01/12/2007 Σχετικά με τις προπονήσεις φυτωρίων χιονοδρομιας του ΕΟΣ Βόλου

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των φυτωρίων στο άθλημα της χιονοδρομίας του ΕΟΣ.Βόλου. Η συμμετοχή των παιδιών είναι  μεγάλη, ενώ οι καινούριοι μικροί φίλοι του αθλήματος συνεχίζουν γεμάτοι ενθουσιασμό.
[26-10-12]
09/03/2006 ʼρωμα Τορίνο...στο Πήλιο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 4 και 5 Μαρτίου 2006, πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ο Διεθνής Αγώνας «Κύπελλο Κένταυρος» για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών. Μια διοργάνωση αρκετά σημαντική καθώς, εκτός των άλλων, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των απανταχού ασχολουμένων με τα χειμερινά αγωνίσματα στην περιοχή μας, αλλά και πολλούς επισκέπτες.
[26-10-12]
21/09/2004 Εγγραφές Χιονοδρομίας στον ΕΟΣ Βόλου

Εγγραφές για σκι στον ΕΟΣ Βόλου.

Ο ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ γνωστοποιεί ότι άρχισαν οι εγγραφές στο σύλλογο για παιδιά ηλικίας 6-9 ετών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το σκι καταβάσεων, καθώς επίσης και για παιδιά ηλικίας 8-11 ετών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το σκι Δρόμων Αντοχής.

[26-10-12]
07/09/2004 Στον ΕΟΣ Βόλου η Σοφία Μυστριώτη

ΣΤΟΝ Ε.Ο.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΜΥΣΤΡΙΩΤΗ

Σημαντική ενίσχυση επήλθε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και δη στο προπονητικό μας δυναμικό .

[26-10-12]
28/01/2004 Προσεχείς αγώνες χιονοδρομίας στο Πήλιο

28/1/2004

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
1) Ο ΕΟΣ Βόλου το Σαββατοκύριακο 31/1/ - 1/2/2004 θα διοργανώσει
στο Χ.Κ. Πηλίου τον 1ο Περιφερειακό αγώνα Νότιας περιφέρειας
της κατηγορίας Π1 - Κ1. Oι αθλητές θα αγωνιστούν και τις δύο
μέρες στο άθλημα της γιγαντιαίας κατάβασης (GS).

2) Στις 7 & 8/2/2004 ο ΕΟΣ Βόλου θα διοργανώσει στο Χ.Κ. Πηλίου
τον Περιφερειακό αγώνα Νότιας περιφέειας της κατηγορίας
Ανδρών - Γυναικών. Συγκεκριμένα, οι αθλητές θα αγωνιστούν την
μία μέρα στο άθλημα της γιγαντιαίας κατάβασης (GS) και άλλη στο
άθλημα του Slalom (SL).

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by