Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Δίαθλο
[19-03-14]
Χάλκινο για τον ΕΟΣ Βόλου ο Κυριαζής

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού της Δράμας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15-16/3/14 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου, με διοργανωτές τον ΕΟΣ Δράμας και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Ο αθλητής μας Κυριαζής Δημήτρης εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο μας.
[23-11-13]
Αρχίζει τους αγώνες στο εξωτερικό ο Κυριαζής

Στο Idre της Σουηδίας  βρίσκεται ο αθλητής Διάθλου του συλλόγου μας και μέλος της Εθνικής Ομάδας , Κυριαζής Δημήτρης.
[12-03-13]
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2013

Στο Φαλακρό της Δράμας ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου ο αθλητής μας Κυριαζής Δημήτρης ,και κατέλαβε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου και στο αγώνισμα των 7,5χλμ σπρίντ στην κατηγορία των Εφήβων .
[19-02-13]
Ο Κυριαζής στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Διάθλου

Στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Διάθλου , που θα διεξαχθεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας απο τις 19 έως τις 26 Φεβρουαρίου , θα συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα ο Κυριαζής Δημήτρης του Ε.Ο.Σ Βόλου .Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στο αγώνισμα των 10χλμ sprint καθώς και στα 15χλμ individual. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
[28-01-13]
Ο Κυριαζης στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφηβων Διαθλου

Για το Obertilliach της Αυστρίας θα αναχωρήσει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου η Ελληνική εφηβική ομάδα Διάθλου προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων & Νέων. Οι αθλητές μας - Α. Αγγέλης (ΕΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ), Δ. Κυριαζής (ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ), Χ. Κιουρκενίδου (ΕΟΣ ΔΡΑΜΑΣ) και Ι. Νιμπήτης (ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ) - θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα σπριντ και ατομικό με στόχο ένα πλασάρισμα στους 60 πρώτους αθλητές. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Φάφαλης Ελευθέριος.
[14-01-13]
Ο ΕΟΣ Βόλου στο Kύπελλο Διάθλου

Η πρώτη διοργάνωση του Εθνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας 2013 έγινε στο άθλημα του Διάθλου (Σκι Αντοχής & Σκοποβολή) και διοργανώθηκε στις 4 Ιανουαρίου στο Χ.Κ Πολιτσές Μετσόβου με οργανωτή σύλλογο τον Ε.Ο.Σ Μετσόβου. Ο ΕΟΣ Βόλου ήταν παρών με δύο αθλητές. Ο Κυριαζής Δημήτρης κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Ανδρών (ήταν ο 1ος έφηβος αθλητής) και ο Γιάνκου Θανάσης κατέλαβε την 13η θέση .
[13-11-12]
25/07/2009 Στην Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Κυριαζής του ΕΟΣ Βόλου

Σε κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας χιονοδρομίας κλήθηκε ο πρωταθλητής σκι αντοχής του ΕΟΣ Βόλου Δημήτρης Κυριαζής.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by