Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[26-10-12]
14/03/2009 Κύπελλο Ελλάδος Χιονοδρομίας

Με 10 μελή ομάδα πήρε μέρος ο ΕΟΣ Βόλου στο κύπελλο Ελλάδος κατηγορίας Π2 - Κ2 στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στις 7 και 8 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου Καστοριάς. Το κύπελλο Ελλάδος είναι αγώνας πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Από τους αθλητές του ΕΟΣ ξεχώρισε η πρωταθλήτριά μας Ελεονόρα Βλαμοπούλου   που   έδειξε   ότι βρίσκετε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έβαλε υποψηφιότητα για κατάκτηση μεταλλίων στους Πανελληνίους αγώνες.

Στην τεχνική κατάβαση η Βλαμοπούλου κατέκτησε τη 2η θέση ενώ ακολούθησαν η Κορίνα Βαρακλιώτη  στη 8η θέση και η Σταυρούλα Μητράκα στην 28η σε σύνολο 50 αθλητριών. Στους Παίδες 2 ο Νίκος Σταμάτογλου ήταν 6ος, ο Νίκος Καλοφορίδης 22ος και ο Ηλίας Ηλιόπουλος στην 33η θέση ανάμεσα σε 65 αθλητές.

Στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Βλαμοπούλου τερμάτισε στην 5η θέση, η Βαρακλιώτη στην 9η και η Αναστασία Ευαγγελοπούλου στην 24η . Στα αγόρια ο Σταμάτογλου ήταν 9ος, ο Καλοφορίδης 21ος, ο Παναγιώτης Καραίσκος 24ος, ο Σπύρος Τσούκας 25ος και ο Ηλιόπουλος 32ος. Μετά τα αποτελέσματα αυτά όλοι οι αθλητές του ΕΟΣ προκρίθηκαν να συμμετάσχουν στους Πανελληνίους αγώνες. Αρχηγός ομάδας ήταν ο Απόστολος Παπαδόπουλος, προπονητής ο Γιάννης Τσουλφάς, ενώ παραβρέθηκαν ο έφορος χιονοδρομίας του Συλλόγου Παναγιώτης Σταμάτογλου και τα στελέχη Παναγιώτης Βλαμόπουλος και Μαρία Κανάτα.


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by