Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Αλπικό Σκι
[19-10-20]
Ο ΕΟΣ Βόλου φιλοξένησε τις ανοιχτές επιτροπές ΕΟΧΑ

Την Κυριακή 18-10-20 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πορφυρογένη στην Αγριά Βόλου διεξήχθη μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση των συλλόγων. Έγιναν πολλές και καλές προτάσεις και μπήκαν οι βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά 2020-2021 για την Ελληνική Χιονοδρομία. Οι Ετήσιες Ανοικτές Τεχνικές Επιτροπές έχουν γίνει θεσμός για το άθλημά μας και η προσφορά τους είναι μεγάλη.

Εκ μέρους του ΕΟΣ Βόλου Ο Πρόεδρος Ηλίας Μήλιος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και να έχουμε έγκαιρα καλά χιόνια.

Τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοσθένης Γυρούσης, μιλώντας κατά την συνάντηση – εκδήλωση των Ετήσιων Ανοικτών Τεχνικών Επιτροπών Αλπικών Αγωνισμάτων, Χιονοσανίδας και Ελεύθερου Σκι που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός, αλλά και πόσο δύσκολη είναι η εποχή για όλους όσους ασχολούνται μ’ αυτόν». Όπως όλες οι πλευρές της ζωής, έτσι και ο αθλητισμός, που επηρεάστηκε δραματικά από τον κορονοϊό. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για την πλειοψηφία των αθλητών μας που δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος σε αγώνες και αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν τις προπονήσεις τους στα μέτρα περιορισμού. Η πανδημία οδήγησε να σκεφτούν και να επαναοριοθετήσουν τους στόχους τους.

Από την ΕΟΧΑ προς τα σωματεία Ενημέρωση έγινε από τους Κους ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αντιπρόεδρος Αλπικών Αγωνισμάτων ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Έφορος Χιονοσανίδας ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Έφορος Εθνικού Πρωταθλήματος Και τον Τεχνικό Σύμβουλο ΤΣΟΥΡΕΚΑ ΤΙΜΟ.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ

  • 1)Εθνικές ομάδες,Απολογισμος 2019-20 και προγραμματισμός 2020-21
  • 2)Εθνικό Πρωτάθλημα 2020-21
  • 3)Εγκύκλιοι-Κανονισμοί περιόδου 2020-21
  • 4)Ενημέρωση από Επιτροπές
  • 5)Διάφορα
  • 6)Ερωτήσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων σωματείων

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης. Λόγο περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του covid 19, επιτρέπονταν μόνο ΕΝΑΣ εκπρόσωπος από κάθε σωματείο. Μια συνάντηση στην οποία εκπροσωπήθηκαν 28 σωματεία από όλη την Ελλάδα.


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by