Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Δρόμοι Αντοχής
[31-10-17]
ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο Σκί Δρόμων Αντοχής και Ρολλερσκι 2017-2018

Το Σκι Αντοχής είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα της Χιονοδρομίας και πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και κυρίως στη Σκανδιναβία.

 Το Σκι Αντοχής είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα της Χιονοδρομίας και πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και κυρίως στη Σκανδιναβία.

Σαν Ολυμπιακό ʼθλημα έχει όλες τις επίσημες αναγνωρίσεις και τα ευεργετήματα για τους αθλητές που διακρίνονται στους αγώνες.

Το Ρολλερσκί είναι ένας τρόπος μίμησης του Σκι Αντοχής κατά τις περιόδους που δεν υπάρχει χιόνι. Το Σκι Αντοχής και το Ρολλερσκί απευθύνονται σε όλες σχεδόν τις ηλικίες.

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και πρωταθλητές ακόμα και σε Ολυμπιακούς , Παγκόσμιους και Διεθνείς αγώνες με σημαντικές επιτυχίες. Και όλα αυτα χαρη στην στήριξη των προπονητών , που είναι πρωην πρωταθλητές και πτυχιούχοι φυσικης αγωγης με ειδικότητα στο άθλημα

  •  Πρίν τα χιόνια

Οι προπονήσεις των παιδιών από Σεπτέμβριο έως τα πρώτα χιόνια γίνονται κάθε Σάββατο  με Ρολλερσκι και ασκήσεις φυσικής κατάστασης . Ο σύλλογος διαθέτει ένα αξιόλογο αριθμό εξοπλισμού (ρόλλερ, μπότες κτλ.) για τα παιδιά . Τέλος τα παιδιά , άνω των 10 ετών, που επιθυμούν μπαίνουν στην αγωνιστική ομάδα συμμετέχοντας σε επίσημους αγώνες Ρολλερσκί .

  • Στα χιόνια

Με το πρώτα χιόνια η προπόνηση γίνονται το Σάββατο και την Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου όπου η μεταφορά μπορεί να γίνεται με λεωφορείο.

Η προπόνηση των παιδιών στο βουνό θα γίνεται σε πίστες με τους προπονητές τους , όπου δίπλα υπάρχει πλήρης θερμαινόμενος και άνετος χώρος για την υποδοχή και την ξεκούραση των παιδιών για το διάλλειμα τους.

Στο τέλος της περιόδου συμμετέχουν σε αγώνα – γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος με έπαθλα για όλα τα παιδιά .

Ο σύλλογος διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού για το χιόνι όπως σκι , μπότες μπαστούνια για τα παιδιά.

Τα παιδιά , άνω των 10 ετών, που επιθυμούν μπαίνουν στην αγωνιστική ομάδα συμμετέχοντας σε επίσημους αγώνες Σκι Αντοχής.


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by