Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Δρόμοι Αντοχής
[08-10-20]
Εγγραφές στη Χιονοδρομία 2020-2021

Ξεκινούν οι προπονήσεις επι ξηρού για τα “φυτώρια” (υποδομές) Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου , ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για νέα παιδιά. Στα φυτώρια συμμετέχουν παιδιά άνω των 5 ετών που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της και να χαρούν τη φύση , το βουνό και το χιόνι . Οι προπονήσεις επι ξηρού θα πραγματοποιούνται από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Σάββατο 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς (Άσυλο). Με τα πρώτα χιόνια οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου .

Ο Σύλλογος παρέχει:

  • Τις αθλητικές του εγκαταστάσεις με τους προπονητικούς στίβους.
  • Στα πρώτα μαθήματα οι μικροί αθλητές προπονούνται σε ένα περιβάλλον όπου συνδυάζονται η ασφάλεια με την ψυχαγωγία και η προπονητική με το παιχνίδι.
  • 15 προπονητικές ημέρες κατ’ ελάχιστο σε μικρές λειτουργικές ομάδες των 8 έως 10 παιδιών. Εφόσον υπάρχει επαρκής χιόνωση για περισσότερες ημέρες προπόνησης, θα συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο χιόνι. Για τυχόν μετακίνηση των ομάδων σε άλλο βουνό λόγω έλλειψης χιονιού στο Πήλιο οι γονείς θα επιβαρυνθούν μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Οι ομάδες εκμάθησης θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιογενείς σε σχέση με την ηλικία αλλά και το επίπεδο γνώσης του αθλήματος.
  • Την κάρτα των παιδιών για την ελεύθερη χρήση των αναβατήρων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
  • Την ασφάλιση των παιδιών.
  • Τους εκπαιδευτές
  • ΜΟΝΟ στο Σκι Αντοχής παρέχεται ο χιονοδρομικός εξοπλισμός ( πέδιλα, μπότες, μπαστούνια)

 

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου είναι από τα κορυφαία στη Χιονοδρομία σωματεία στην Ελλάδα και τα τελευταία πέντε χρόνια κυπελλούχος Ελλάδος στο Αλπικό σκι.

Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα στο 6978188903 κ.Τασία Κοκκίνη , 6970490669 κ.Δημήτρης Κυριαζής και 6947693737 κ.Παναγιώτης Παναγιώτου.

Τα γραφεία του συλλόγου (Δημητριάδος 186) , είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα μετά τις 19:30 , το e-mail μας είναι eosvolou@gmail.com η ιστοσελίδα μας www.eosvolos.gr και η σελίδα μας στο facebook (ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ)


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by