Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Νέα - Aναρρίχηση
[11-10-20]
Ολοκληρώθηκε το 31 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο Βόλο

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο εξελίχθηκε το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης , που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Βόλου και ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου στο Αθλητικό Κέντρο Β.Παρασκευόπουλος .Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο φτάνοντας τους 110 Αθλητές από 22 Σωματεία .Στον αγώνα για πρώτη φορά είχαμε την μετάδοση του μέσω You Tube για όσους δεν μπορούσαν να παραβρίσκονται στην αίθουσα λόγω covid 19 Από τον ΕΟΣ Βόλου τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης στον χώρο σύμφωνα με το πρωτόκολλο covid 19 αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας

Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας. Οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Βόλου πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας το Σύλλογο κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας σημαντικές υποχρεώσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στον προπονητή τους Νίκο Μαγίτση για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους.

  • Νέοι Α: Καραμανιώλας Ίωνας 6ος Στους 20 αθλητές , Γλιάτης Βσίλειος 7ος Στους 20 αθλητές
  • Nέοι Β΄: Καραμανιώλας Χάρης 10ος Στους 16 αθλητές
  • Γυναίκες Καρκατσέλη Μαρία 7η Στις 15 αθλήτριες
  • Κορασίδες Β΄:Γεροβασίλη Άννα 14η Στις 25 αθλήτριες

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τον Πρόεδρο τις Ομοσπονδίας Κο Γεωργούλη Δημήτρη που παραβρέθηκε στους αγώνες , τον Κο Θεόδωρο Τσαβδαρίδη Έφορο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ε.Ο.Ο.Α , τον έφορο του τμήματος Ν. Κοντό και τον Γιατρό Κο Γκέσκο Κώστα .Επίσης την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την βοήθεια του όπου του ζητήθηκε καθώς και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την εταιρία εμφιάλωσης Αναψυκτικών ΕΨΑ και την εταιρία ΕΒΟΛ για την ευγενική χορηγία.


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by