Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Τα Νέα μας
[23-02-18]
Γνωρίστε το Σκι Δρόμων Αντοχής στον ΕΟΣ Βόλου

Τώρα που τα χιόνια στα βουνά είναι αρκετά φέρτε το παιδί σας να γνωρίσει το Σκι Αντοχής .

Το άθλημα του Σκι Αντοχής είναι από τα καλύτερα για τη βελτίωση κυρίως της αντοχής, αλλά και της δύναμης και γυμνάζει όλο το σώμα . Παράλληλα μαθαίνει στο παιδί να χαίρεται τη φύση αφού είναι από τα λίγα αθλήματα που πραγματοποιούνται σε φυσικό περιβάλλον. Είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα της Χιονοδρομίας και πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και κυρίως στη Σκανδιναβία. Σαν Ολυμπιακό ʼθλημα έχει όλες τις επίσημες αναγνωρίσεις και τα ευεργετήματα για τους αθλητές που διακρίνονται στους αγώνες

Τις περιόδους με χιόνι ,οι προπονήσεις γίνονται το Σάββατο και την Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, όπου η μεταφορά μπορεί να γίνεται με λεωφορείο. Η προπόνηση των παιδιών στο βουνό θα γίνεται σε πίστες με τους προπονητές τους , όπου δίπλα υπάρχει πλήρης θερμαινόμενος και άνετος χώρος για την υποδοχή και την ξεκούραση των παιδιών για το διάλλειμα τους. Στο τέλος της περιόδου συμμετέχουν σε αγώνα – γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος με έπαθλα για όλα τα παιδιά . Ο σύλλογος διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού για το χιόνι όπως σκι , μπότες μπαστούνια για τα παιδιά. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά αθλητές συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας.

Τέλος , για την συνεχή προπόνηση των αθλητών τις περιόδους όπου δεν υπάρχει χιόνι , η προπόνηση συνεχίζεται με Ρολλερσκι , τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης.

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και πρωταθλητές ακόμα και σε Ολυμπιακούς , Παγκόσμιους και Διεθνείς αγώνες με σημαντικές επιτυχίες. Και όλα αυτά χάρη στη στήριξη των προπονητών πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής , οι οποίοι στο παρελθόν ήταν αθλητές και πρωταθλητές.

Πληροφορίες-εγγραφές στο 6980010290 (Μυτιλιός Σ) , στο eosvolou@gmail.com και στο facebook(ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ).

Φέρτε τα παιδιά σας στο χιόνι, φέρτε τα παιδιά σας στους καλύτερους!!!

Απο το Τμήμα Βορείων Αθλημάτων ΕΟΣ Βόλου


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by