Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Τα Νέα μας
[14-04-21]
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επιθυμείτε να συμμετέχετε σαν εθελοντής στις πιο κάτω ομάδες εθελοντισμού; Αν ναι, σε ποιες; Αναρριχητικής Πίστας,Σήμανση και καθαρισμός μονοπατιών, Ορειβατικές πεζοπορίες! Αγαπητό μέλος σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας ορειβατική οικογένεια του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ και σε πληροφορούμε ότι στο εξής, σαν ισότιμο μέλος, θα απολαμβάνεις όλα τα προνόμια που ισχύουν για τα μέλη του ιστορικού μας Συλλόγου μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:Απόκτηση ορειβατικής ταυτότητας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης,Αναβάσεις στα βουνά της Ελλάδαςυπό την καθοδήγηση έμπειρων Αρχηγών,Δυνατότητα χρήσης της εσωτερικής πίστα αναρρίχησης, Ευκαιρίες συμμετοχής σε εθελοντικές ομάδες (π.χ. προστασίας του περιβάλλοντος, σήμανσης και καθαρισμός μονοπατιών, κ.ά.),Δυνατότητα συμμετοχής στη διοίκηση του Συλλόγου μέσω ομάδων εργασίας,Έκπτωση στο κόστος διανυκτέρευσης σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά ορειβατικά καταφύγια.

Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής σας στο χιονοδρομικό κέντρο μέχρι και 20%. Ευκαιρίες για νέες φιλίες και γνωριμίες. Αγαπητό μέλος, ο Σύλλογος στον οποίον έχεις εγγραφεί, διοικείται και λειτουργεί από εθελοντές, τα δε έσοδά του προέρχονται αποκλειστικά από τις συνδρομές και τις δωρεές των μελών του, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είσαι συνεπής προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, η σημαντικότερη των οποίων είναι, η ετήσια συνδρομή των 20€. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, το μέλος παύει να απολαμβάνει τα πιο πάνω προνόμια αν, μετά τη λήξη της ετήσιας συνδρομής του, δεν την ανανεώσει έγκαιρα.Μέλη που καθυστερούν την καταβολή της συνδρομής τους για το χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 2 ετών, διαγράφονται αυτοδικαίως.Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ θεωρεί ότι η συμμετοχή μελών των συλλόγων της Ε.Ο.Ο.Α. στις δραστηριότητες του Συλλόγου όπως αυτές δημοσιεύονται στο επίσημο πρόγραμμά του, σημαίνει αυτόματα και την ανεπιφύλαχτη αποδοχή των κατωτέρω όρων:

1) Ο/Η συμμετέχων/ουσα στις δραστηριότητες του Συλλόγου αποδέχεται ότι λαμβάνει μέρος οικειοθελώς σ’ αυτές και γνωρίζει ότι πραγματοποιούνται σε φυσικό ορεινό περιβάλλον όπου μπορούν να εμφανιστούν κάποτε κάποιες απρόβλεπτες δυσκολίες.

2) Γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα του εγχειρήματος στο οποίο συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του/της, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που δυνατόν να ενέχει η δραστηριότητα αυτή, καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του/της.

3) Διαθέτει τις αναγκαίες προϋποθέσεις συμμετοχής του/της σ’ αυτήν την δραστηριότητα, ικανοποιητική ορειβατική εμπειρία, βρίσκεται σε καλή φυσική, πνευματική και ψυχολογική κατάσταση και δεν υποφέρει από κάποια σοβαρή ασθένεια ή πάθηση, παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την απόδοση του ίδιου/της ίδιας και να θέσουν σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο/την ίδια, όσο και όλη την ομάδα και τους οποίους οφείλει με δική του αποκλειστική ευθύνη και επιμέλεια να επισημάνει.

4) Γνωρίζει ότι αυτή η δραστηριότητα προάγει την ορεινή άθληση και όχι τον ανταγωνισμό.

5) Αποδέχεται να εφαρμόζει αναντίρρητα τις οδηγίες των αρχηγών, των οδηγών, των οργανωτών, των τοπικών Αρχών, τους κανονισμούς των καταφυγίων, των Μέσων Μεταφοράς κλπ.

6) Κατέχει σε καλή κατάσταση τον απαραίτητο ορειβατικό εξοπλισμό για αυτήν τη δραστηριότητα.

7) Προστατεύει το περιβάλλον και συμπεριφέρεται υπεύθυνα προς όλα τα μέλη της ομάδας, τους αρχηγούς και τους οδηγούς.

8) Ο αρχηγός της εξόρμησης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ματαιώσει μέρος του προγράμματος για λόγους ασφάλειας των μελών της ομάδας.

9) Ο αρχηγός της εξόρμησης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αποκλείσει από τη δραστηριότητα άτομο ή άτομα που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους χωρίς δικαίωμα επιστροφής του κόστους συμμετοχής τους.

10) Τέλος οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέ-σεις συμμετοχής τους όπως περιγράφονται στον Εσωτερικό Κανονισμό του Τμήματος Ορειβασίας.


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by