Ορειβασία Αναρρίχηση Ρολλερσκι Αλπικό Σκι Δίαθλο Σκι Δρόμων Αντοχής Χιονοσανίδα (Snowboard) eosvolos.gr eosvolos.gr
Τα Νέα μας
[06-04-22]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΣ-ΒΟΛΟΥ-ΝΕΟ-ΔΣ 6-4-2022Μετά τη Γ.Σ. αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. του ΕΟΣ Βόλου
Επανεξελέγη πρόεδρος ο Ηλίας Μήλιος

Νέα διοίκηση απέκτησε ο ΕΟΣ Βόλου μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν. Επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου διατηρήθηκε ο Ηλίας Μήλιος, ο οποίος επανεξελέγη στον προεδρικό θώκο.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Forum του ξενοδοχείου «Παρκ» έδωσαν το «παρών» πολλά μέλη του ιστορικού συλλόγου, ενώ τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στη συνέλευση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ηλίας Μήλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
«Η δεύτερη χρονιά της θητείας του Δ.Σ του ΕΟΣ Βόλου ολοκληρώθηκε. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και πάντα στο πλαίσιο του δυνατού. Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. έχω τη τιμή να αναπτύξω τα πεπραγμένα του έτους 2021 και του Α΄ τρίμηνο του 2022, δηλαδή του 92ου χρόνου ζωής και δράσης του ιστορικού Συλλόγου μας. Όπως ήταν φυσικό η κύρια προσπάθεια του Δ.Σ. με τη βοήθεια των τεχνικών επιτροπών επικεντρώθηκε στην εξυπηρέτηση των καταστατικών μας σκοπών».
Στην αγωνιστική αναρρίχηση συμμετείχαμε σε όλο το εθνικό και περιφερειακό πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία. Διοργανώσαμε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, Πανελλήνιους και περιφερειακούς αγώνες. Δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα το ορειβατικού σκι και διοργανώσαμε 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι στο Χ.Κ. Βασιλίτσας».

Ο κ. Μήλιος στάθηκε στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του ΕΟΣ Βόλου με αποκορύφωνα τη συμμετοχή της Μένιας Τσιόβολου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 45 χρόνια, όπου τον σύλλογο και τη Μαγνησία είχαν εκπροσωπήσει οι Μυλιόρδος, Θεοδώρου και Καραδήμος. Επίσης υπογράμμισε τις πολλές διοργανώσεις όπου έλαβαν μέρος οι αθλητές του ο ΕΟΣ Βόλου και πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις εξαίροντας την κοινωνική προσφορά του συλλόγου.

«Ο ΕΟΣ Βόλου είναι γνωστός για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά του μεταξύ των άλλων και στα χειμερινά αγωνίσματα. Προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα υλικά χιονοδρομίας όπως πόρτες, τρυπάνια, και νέα υλικά πιασίματα για της ανάγκες της αναρρίχησης και VHF για της ανάγκες της χιονοδρομίας και ορειβασίας. Έχουμε στη κατοχή μας τρία λεωφορεία εννέα θέσεων που μας εξυπηρετούν αρκετά, από τα οποία τα δύο έχουν μισθωθεί για της ανάγκες της χιονοδρομίας και ένα ανήκει στον σύλλογο το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα της ορειβασίας.
Βελτιώνουμε διαρκώς τα γραφεία μας ώστε να παρέχουν ανέσεις σε όλους μας.
`Εκ μέρους του Δ.Σ καθώς και της Τεχνικής Επιτροπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γρηγόρη Ιγγλέση και το προσωπικό για την πολύτιμη συνεισφορά στην επιτυχή λειτουργία του Χιονοδρομικού στο Πήλιο.

 Δώσαμε μια μεγάλη μάχη. Μια μάχη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Βόλου για την νομιμοποίηση του υφιστάμενου ορειβατικού καταφυγίου για την εξυπηρέτηση της πεζοπορίας, της ορειβασίας, της αναρρίχησης-χιονοδρομίας Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ` την καρδιά μας σε όσους μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να παραλείψει την αναφορά στον Παναγιώτη Αλεξόπουλο εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για την απώλειά του, όπως και στον νεαρό αθλητή Ερμή Θεοχαρόπουλου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ορειβασίας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου ευχαρίστησε όσους βοήθησαν οικονομικά, τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης για τη συνεργασία, τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές λέγοντας: «Το ΔΣ με ομόφωνες αποφάσεις είχε μια περίοδο αναμφισβήτητα επιτυχημένη. Ότι έγινε είναι καρπός συλλογικής προσπάθειας. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Προσφέραμε μέρος της ζωής μας με μοναδικό σκοπό το καλό όλων των παιδιών μας και του συλλόγου μας. Πιστεύω πως καταφέραμε να κρατήσουμε τον σύλλογό μας στην κορυφή».
Παράλληλα ο ΕΟΣ Βόλου τίμησε δυο μέλη, τους Μηνά Σαμπεθάι με αρ. μητρώου 1 και εγγραφή στις 16/5/1956, δηλαδή πριν 66 χρόνια και Θεόκλητο Θεοκλητίδη με αρ. μητρώου 2 και εγγραφή στις 22/5/1958, δηλαδή πριν 64 χρόνια.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Ηλίας Μήλιος, Αντιπρόεδρος Νίκος Τσούκας, ταμίας Νίκος Κλαψόπουλος, Γραμματέας Πένυ Τσαούτου, έφορος Χιονοδρομίας Παναγιώτης Παναγιώτου, έφορος Ορειβασίας Στέφανος Βιδούρης, έφορος Αναρρίχησης Νίκος Κοντός, έφορος Μονοπατιών Κυριάκος Σταθάκης, έφορος Τύπου και δημοσίων σχέσεων Κωνσταντίνος Καυκάς, έφορος Εγκαταστάσεων, Υλικού και Οχημάτων Ανδρέας Γαλανός και έφορος Αθλημάτων παγοδρομίας και Ορειβατικού σκι Παναγιώτης Δρίβας.

Το πειθαρχικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Ηλιόπουλος Βασίλειος, Καλτσογιάννης Γεώργιος, Καπότσης Μενέλαος, Μήλιος Νικόλαος, Μπασματζίδης Νικόλαος.
Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Αγιώτης Απόστολος, Γληγόρης Ξενοφών και
Λαούδης Κωσταντίνος.

Με εκτίμηση
Ε.Ο.Σ. Βόλου

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook.
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Χάρτες
Photo Gallery
Σύνδεσμοι
Tips
 
Ακολουθείστε μας
 
καιρός weather.gr
 
site created and hosted by